Hvad er en boligejer Insurance Premium?

En boligejer har forsikringspræmie er en betaling til at indlede en forsikringspolice eller holde den i god behold. Et forsikringsselskab normalt regninger årligt eller hvert halve år, afhængigt af betingelserne i den politik. Hvis præmien ikke er betalt, vil politikken bortfalder, og at forsikringsselskabet ikke længere udvider dækningen til boligejer. Ud over præmier, kan kunderne også være ansvarlig for selvrisikoen i tilfælde af et krav mod politik.

Homeowner forsikring er et forsikringsprodukt til at yde bistand med at betale for tab, tyveri og beskadigelse. Typen af ​​dækningen varierer, og et forsikringsselskab agent vil drøfte de muligheder, når en politik er skrevet. Denne forsikring dækker ikke skader forårsaget af forsømmelighed fra den del af boligejer. Den boligejer er forsikringspræmien betales, når den politik starter, og skal betales regelmæssigt for at holde den politiske aktive.

Omkostningerne ved en præmie afhængig af en række faktorer. Den ene er den form for dækning. Jo flere dækning mennesker anmodning, jo højere præmie, især hvis folk anmode om en lav fradragsberettigede. Sænkning af fradragsberettigede kan gøre det lettere at råd til reparationer og andre behov, hvis skaden opstår. Det er tilrådeligt at overveje, hvordan mange penge vil være til rådighed til at dække selvrisikoen i tilfælde af en krise. Risici forbundet med den politik er også en faktor. En forsikringspolice med oversvømmelser dækning i et oversvømmelsestruede område vil være dyrere end en ud af et område, hvor oversvømmelser er sjældne, som forsikringsselskabet er bekymret over risikoen for at skulle betale ud på politik.

Boligejere kan være i stand til at få en pause på boligejer forsikringspræmie på flere måder. Mange forsikringsselskaber tilbyder rabatter for folk, der er enige til at passe deres hjem med ekstra sikkerhedsfunktioner, da disse vil reducere risikoen for at skulle foretage en udbetaling. Medfølgende politikker kan også være billigere. En person, der køber, sit hjem, og bilforsikring fra den samme virksomhed kan opnå rabat pris for at købe alle tre produkter. Den boligejer er forsikringspræmien kan også blive reduceret, hvis nogen har opnået glimrende resultater med et forsikringsselskab, uden nogen historie fordringer.

Folk, der ikke har råd til den boligejer forsikringspræmie up front kan være i stand til at forhandle en betaling planen. En forsikringsagent normalt har evnen til at acceptere en række betalinger til dækning af præmien. Kunderne bør være opmærksomme på, at betalingen normalt planer kommer med gebyrer, hvilket gør det billigere at betale hele præmien op foran, hvis det er muligt.

Hvad er en Indtjening erklæring?
Hvad er en Health Savings Account Insurance Plan?
Hvad er en saldo på nul-konto?
Hvad er den indkomst Approach?
Hvad er en QTIP Trust?
Hvad sker efter en Savings Bond Løbetid Dato?
Hvad er et beskatningsgrundlag?
Hvad er forbrugsvarer?
Hvad Er Navy College Fund?
Hvad er fordele og ulemper ved Online Commodity Trading?
Hvad er en FSA Godtgørelse?

Leave a Reply

trade online