Hvad er en Bond citat?

Bond citater er simpelthen den aktuelle børskurs for en given obligation. Den faktiske obligation citat kan være baseret på den aktuelle handel med værdien af ​​den pågældende obligation, eller være baseret på en obligation pris, forudser fremtiden værd eller udførelse af obligationen. Bestemmelse obligationen citat, dog er lidt mere involveret, der blot ankommer til vilkårlige obligationskurser. I virkeligheden er der et par faktorer, som vil påvirke den endelige beregning af obligationen citat, da obligationen er stillet til rådighed for salg.

Generelt, er obligationen citat præsenteres eller udtrykt i forhold til den procentdel af PAR for obligationen. Den procentdel af PAR vil variere, afhængigt af arten af ​​obligationen. For virksomhedsobligationer, er den sædvanlige andel af par med intervaller opgjort til 1 / 8. Sammen med virksomhedens obligation, er der også statsobligation at overveje. I tilfælde af statsobligationer, er den sædvanlige andel af par med intervaller opgjort til 1 / 32.

Investorer stole på obligationen citat at afgøre, om eller ikke vælger at investere i obligationen er en god idé. Sammen med at undersøge afkast på obligationen, er det også vigtigt at overveje værdien af ​​den oprindelige investering. Sammen med de indledende omkostninger, eventuelle tilknyttede gebyrer, der gælder for processen med at erhverve obligationer, og hvilke typer af vilkår og betingelser, der er forbundet med at realisere den lovede forrentning på obligationen er også vigtige. Generelt er disse er alle stykker information, der er inkluderet med de dokumenter, der giver den endelige obligationen citat.

Obligationer tendens til at blive betragtet relativt stabile investeringer, hvor garanti for et afkast af investeringen er meget høj. Obligationen citat danner grundlaget for at vurdere de samlede omkostninger forbundet med venture, graden af ​​risiko, der er forbundet med at erhverve obligationer, og oplysninger om den forventede løn ud og tidsplan for at realisere et afkast.

Hvad er en Equity Index Fund?
Hvad er Årsregnskabsmeddelelse Analyse?
Hvad er en udbyttepolitik?
Hvad er et konverterbart lån?
Hvad er en pengeseddel?
Hvad er de forskellige mellem Prepaid og postpaid?
Hvad er en kredit check?
Hvad er værdi-capture?
Hvad er en Equity Warrant?
Hvad er vareforbrug?
Hvad er en reservation pris?

Leave a Reply

trade online