Hvad er en Bullet Bond?

Den stående obligation er et eksempel på en obligation, der ikke kan indfries inden den dato, på modenhed er ankommet. Denne egenskab adskiller de stående obligation fra en konverterbar obligation, idet stående obligation er en garanteret rente, der ikke kan ændres til enhver tid, før modning.

Bullet obligationer udstedes normalt med en lavere rente. Dette skyldes, at stående obligation anses for at være en investering med lav risiko. Fordi det ikke er muligt at kalde obligationen før modning dato, der er ingen mulighed for at den anvendte rente til at stige eller falde. Selvom renten er fastsat, vil investor betale for dette niveau af beskyttelse. Den typiske stående obligation, er dyrere end konverterbare obligationer, hvor der er en vis mulighed for at blive påvirket af faldende markedsrenter.

For folk, der er nye at investere, kan de stående obligation være en glimrende måde at begynde oprettelse af en portefølje af aktiver. Fordi tilsvarende løbetid dato for et stående obligation ligger fast, og renten garanteret, er der meget lidt risiko. , Mens afkastet af investeringen vil være minimal i de fleste tilfælde, brugen af ​​den stående obligation er en praktisk og sikker måde til langsomt at opbygge en troværdig bank af aktiver.

Finde stående obligation tilbyder er ikke svært overhovedet. De fleste børsmæglervirksomheder vedligeholde en liste over øjeblikket er til rådighed stående obligation tilbud, der varierer fra meget beskedne renter til dyrere obligationer, vil give en lidt højere rente. Investorer, der foretrækker at beskæftige sig med stående obligationer som et middel til at virkeliggøre et lille overskud fra investeringer kan vælge at forskyde modning datoerne for obligationen ordninger, således at en lind strøm af interesse omsætning genereres i hele kalenderåret. Som et middel til at skabe en stabil kilde til økonomisk vækst med relativt ringe muligheder for markedsadgang betingelser for at undergrave den indsats, opbygge en finansiel portefølje på et fundament af stående obligation strategier er en glimrende metode.

Hvad er en Land realkreditlån?
Hvad er Verifikation af beskæftigelsen?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?
Hvad er et Keogh Plan?
Hvad er Mortgage Processing?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning Cash Management System?
Hvad er konvertible obligationer?
Hvad er et brev af garantikapital?
Hvad er kapital budgettering?
Hvad er en Totten Trust?
Hvad Er Project Cost Management?

Leave a Reply

trade online