Hvad er en Capital Investment Fund?

En kapitalinvesteringer fond er en form for gruppe fond, der giver investorer at kombinere aktiver med henblik på at yde finansiel støtte til nystartede virksomheder. Som med enhver form for investeringsaktivitet, er målet at deltage i denne type gruppe for at tjene nogle form for afkast af de kapitalinvesteringer. I mange tilfælde vil en investering gruppe eller fonden yde såkaldt tålmodig kapital, hvilket betyder, at penge, der investeres med en given virksomhed venture ofte har en meget liberal løbetid, der giver rigelig tid til den nye virksomhed til at blive etableret og generere overskud.

Det er ikke usædvanligt, at en kapital investeringsfond til at fokusere på en bestemt type virksomhed som en del af den almindelige drift strategi. For eksempel kan en fond vælger at målrette virksomhedens drift, der er rettet mod udviklingen af ​​alternativ energi. I dette scenario vil de investorer, der deltager i fonden være i stand til at vælge forskellige virksomheder, der fremstiller udstyr, der anvendes inden for solenergi eller vindenergi produktion. Inden for de grønne alternativer, kan en fond af denne type også overveje byggefirmaer, der specialiserer sig i brugen af ​​genanvendt eller alternative byggematerialer til oprettelse af nye boliger.

Den specifikke struktur af en kapital investeringsfond vil variere meget, afhængig af eventuelle statslige regler, der gælder for oprettelsen af ​​denne type fond og de erklærede mål af fondens stiftere. Typisk vil en kapital fond ledes af en bestyrelse, der arbejder tæt sammen med en fond administratoren. Rapportering mekanismer, der indføres, hvor investorer kan hele tiden være opmærksomme på den aktuelle status for de investeringer, der administreres af fonden. Investorerne kan også stemme når det kommer til valg af bestyrelsesmedlemmer og udnævnelsen af ​​en administrator.

Som med enhver form for investeringsmulighed, kan en kapital investeringsfond være en forsigtig tilgang til at generere afkast, forudsat at investeringerne er undersøgt ordentligt, og de investeringer er fortsat sunde. Af denne grund bør investorer, der overvejer at deltage i denne type fond undersøge baggrunden for fonden og dens officerer inden der træffes afgørelse. Hertil kommer, er at kontrollere udførelsen af ​​den aktuelle liste over investeringer, som fonden også en god idé. Fortsætter med deltagelse i en kapitalinvestering fond bør kun finde sted, hvis investor er tilfreds med mængden af ​​forventede afkast i forhold til den formodede risiko.

Hvad er en gruppe Annuity?
Hvordan virker kreditkort forarbejdning online arbejde?
Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management Software?
Hvad er glas Insurance?
Hvad er et indgående Wire Transfer?
Hvad betyder Skin i Game Mean?
Hvem bør overveje at købe Student uredelighed Insurance?
Hvad er globale derivater?
Hvad er en indtægt lønmodtager?

Leave a Reply

trade online