Hvad er en Capital ressource?

Kapitalberedskab for at indbefatte aktiver, som er brugt i færd med at producere varer eller tjenesteydelser som del af en virksomhed operation. Mens rækken af ​​aktiver, der kan anses for at være en kapital ressource er meget bred, er det vigtigt at bemærke, at ikke alle aktiver er kapitalberedskab. Der er et par grundlæggende kvalifikationer, der styrer, hvad aktiverne kan med rette kaldes en kapital ressource.

Et af de grundlæggende kriterier for et aktiv, der skal betragtes som en kapital ressource vedrører den langsigtede anvendelse af aktivet i produktionen af ​​varer og tjenesteydelser. Generelt en kapital ressource vil blive forventes at støtte skabelsen af ​​produkter i en længere periode. Produktionsmaskiner er et glimrende eksempel på en kapital ressource, som det er støtte udstyr, der bruges til at holde maskinen i god stand. Faktisk vil den bygning, der huser maskinerne også betragtes som en kapital ressource.

En kapital ressource kan også defineres som noget, der hjælper med opbevaring af de færdige varer, indtil deres salg og forsendelse til kunderne. Af denne grund vil et lager kan betragtes som en kapital ressource, især hvis producenten ejer rummet. Support strukturer, at støtte i kraft eller magt er nødvendig for at drive maskiner, der anvendes i produktionen også kan indgå som en kapital ressource. Dæmninger, der hjælper til at generere strøm til fabrikken driften opfylder de grundlæggende kriterier for en kapital ressource.

Et vigtigt aktiv, der normalt ikke betragtes som en kapital ressource er kolde kontanter. Penge, kan i stort set enhver form ikke anses for at være en kapital ressource. Dette skyldes, valuta er det medium, der giver mulighed for erhvervelse af en kapital ressource, snarere end at være ressourcen korrekt. Mens penge er nødvendige for funktionen af ​​enhver virksomhed, har valutaen ikke direkte resulterer i produktion af varer og tjenesteydelser. Desuden kan pengene ikke bruges til at give kraft eller magt til maskinen, som rent faktisk producerer de færdige produkter.

Hvad er Target Costing?
Hvad er en Cash Credit Limit?
Hvad er tynges Ejendom?
Hvad er en Diskretionære bekostning?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?
Hvad er en forsørgerbyrde?
Hvad er en ballon betaling?
Hvad er partnerskab Regnskab?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er en guld IRA?

Leave a Reply

trade online