Hvad er en Cash Advance?

I en verden af ​​kreditkort, er et kontant forskud en mulighed kortholdere kan bruge til at låne aktuelle valuta mod deres nuværende balancer. For de fleste kreditkort brugere, er mængden af ​​kontanter til rådighed for et kontant forskud en lille procentdel af deres samlede kreditmaksimum. Udtalelser, der er udstedt af banken vil generelt give to sæt tal: kreditmaksimum og kontant forskud grænsen.

Modtagelse af et kontant forskud kan blot være et spørgsmål om at bruge et kreditkort hos den nærmeste pengeautomat. Mange elektroniske bank-maskiner tilbyder kreditkort brugere mulighed for et kontant forskud. Så længe det krævede beløb ikke overstiger den aktuelle kontante forskud grænse, bør ATM eller andre elektroniske bankforretninger maskine undvære virkelige valuta. Hvis mængden af ​​den kontante forskud overstiger den nuværende grænse, kan ATM stadig undvære de penge, men også elektronisk flag udveksling. En uautoriseret kontant forskud kan håndteres på samme måde som et køb over kreditmaksimum.

Selv i en verden, hvor debet-og kreditkort har næsten erstattet kontanter, er der stadig nogle ydelser og leverandører, der kræver øjeblikkelig kontant betaling. Tage et personligt lån for en relativt lille beløb i kontanter kan vise sig dyre, mens debetkort kun kan levere, hvad eksisterer i øjeblikket på en opsparingskonto eller checkkonto. Under en kontant nødsituation, såsom at betale den fradragsberettigede på nødhjælps-dental arbejde eller et besøg hos dyrlægen kan den bedste løsning være at tegne et kontant forskud mod den resterende del af et kreditkort.

Ved hjælp af et kontant forskud mulighed kan vise sig at være dyrt, det er det altid bedst at udforske andre betalingsmidler, før der pådrages mere gæld. Nogen penge opnået gennem et kontant forskud vil blive føjet til den balance skyldte til banken, som omfatter rentebetalinger og andre finansieringsudgifter. Renter på nogle usikrede kreditkort kan nå op på 23% på tidspunkter, som hurtigt kan opsluge alle fordelene ved et kontant forskud. Dette er grunden til forbrugerne bør kun låne penge nok til at løse deres finansielle forpligtelser og gøre en oprigtig indsats for at betale tilbage enhver kontant forskud hurtigt.

Hvad er Bailment?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad er Cash Collateral?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF?
Hvad er Barter?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er den finansielle sektor?
Hvad er en blind tillid?
Hvad er de bedste tips til en ENKEL IRA rollover?
Hvad er fordele og ulemper ved en forhandler Market?
Hvad er de forskellige typer af gebyrfrihed?

Leave a Reply

trade online