Hvad er en Cash & Carry Trade?

Den kontante og carry trade er en form for arbitrage strategi, der involverer to handels-komponenter for at gennemføre transaktionen. Grundlæggende vil en sikkerhed skal købes, og aktivet ligger til grund for sikkerhed er solgt til et kort handel. I andre tilfælde vil en kontant og carry trade omfatte køb af en sikkerhed, og det efterfølgende salg af en tilsvarende sikkerhed.

Cash and carry handler undertiden benævnt handel på grund eller grundlag handel. Det er ikke usædvanligt, at transaktionen at inddrage fremtider som komponent, der er solgt efter en tilsvarende sikkerhed er købt. De komponenter, der er involveret i strategi kan være en aktie, en råvare eller et indeks, som den sikkerhed, der er købt, mens en futures kontrakt ofte vil være den komponent anvendt til salg, der fuldender arbitrage tilgang.

En af ideerne bag cash and carry handel er til at håndtere situationer, hvor investor føler, der er der er en uoverensstemmelse mellem priserne på de to involverede værdipapirer. Grundlæggende er købet af en sikkerhed, og efterfølgende salg af anden sikkerhed forventes at afbalancere den forskel. Ved at realisere en gevinst på en komponent, der er tilstrækkelig til at opveje tabet på den anden komponent, forvalter investor at opnå en tilstand, at han eller hun mener er mere retfærdig.

For at opnå det ønskede resultat, cash and carry strategi vil virke, hvis købsprisen af ​​den sikkerhed, sammen med tilføjelsen af ​​de tilknyttede omkostninger bære, bliver nødt til at være mindre end prisen på futures-kontrakt. Når denne slags situation foreligger, kan de cash and carry handel resultere i et attraktivt afkast på strategien. Men hvis kombinationen af ​​omkostningen ved at bære og prisen for den erhvervede sikkerhed overstiger prisen på futures, så strategien vil mislykkes. Hvis der ikke er en ønskelig sikkerhed, der findes til en pris, der vil give mulighed for en vellykket gennemførelse af en kontant og carry trade, vil investor være klogt at overveje andre strategier for at styrke hans eller hendes position.

Hvad er et lån?
Hvad er en Brokerage House?
Hvad er en livrente?
Hvad er en udlodning Skat?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er Resterende indkomst?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvordan får jeg et realkreditlån, når selvstændig?
Hvad er en likviditet fond?
Hvad er efter skat bidrag?
Hvad er et direkte Lease?

Leave a Reply

trade online