Hvad er en cash conversion Cycle?

Nogle gange refereret til som et aktiv konvertering cyklus eller et net driftscyklus, at cash conversion cycle er en enkel proces, der bruges til evaluering den nuværende finansielle stabilitet i en virksomhed. Dybest set har kontante cyklus ser på de perioder, der er forbundet med flere grundlæggende elementer i at drive forretning. Forståelse cash conversion cykler kan give en virksomhed nogle koncept, hvor længe bestemte aktiver er bundet op i produktionen, gæld og tilgodehavender proces og er således ikke til rådighed til brug i at foretage investeringer i de driftsøkonomiske.

Det er nyttigt at tænke på cash conversion cyklus som identificerer det antal dage, det tager fra købet af de råmaterialer, der anvendes til at skabe produkter hele vejen igennem til den tid, som betalingen er modtaget for de fremstillede varer. Dette er sammenlignet med det, der kaldes den gennemsnitlige lagre periode. Grundlæggende, dette er den afsluttende lager ved slutningen af ​​dagen, og hvad afkastet ville være, hvis råvarerne er blevet betalt fuldt ud og betaling var modtaget for varer, der blev produceret ved hjælp af de samme råvarer.

Det er klart, en kortere span dage er tegn på en positiv cash conversion cycle, da investeringerne tilbage med et overskud i en kortere periode. Fordi afkastet er modtaget hellere før end senere, er der mulighed for at investere de indsamlede nettoomsætning og opnå en endnu større afkast. Flere afkast fra investeringen betyder flere indtægter, der kan bruges til at udvide produktionen eller til gavn for virksomheden på anden måde.

Længere eller negative cash cykler kan indikere at der er et problem et sted i processen. Problemet med det cash conversion cyklus kan være i det område af tilgodehavender, hvis nogle kunder tager længere tid at betale udestående fakturaer for leverede varer. I tilfælde af, at virksomheden forsinker betalingen på de råmaterialer, indtil de færdige varer betales af kunden, kan der også være ekstra finansieringsudgifter, der kører op ad samlede råvarer omkostninger. Hvis en lang cash conversion cycle er angivet, er det vigtigt at analysere situationen grundigt, afdække, hvad der er årsag til forsinkelser, og tage skridt til at rette op på situationen.

Hvad er Konverterbare Stock?
Hvad er en forsikringssvindel undersøgelse?
Hvordan vælger jeg den bedste ikke-profit Debt Relief?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er en Standard Charge?
Hvad er en Secured Bond?
Hvad er fungibilitet?
Hvad er konvertibel valuta?
Hvad er en nominel værdi?
Hvordan vælger jeg det bedste økonomiske konsulent?
Hvad er markedsrisiko Premium?

Leave a Reply

trade online