Hvad er en Cash Credit Limit?

Et kontant kreditmaksimum er det samlede beløb af kontanter, der kan opnås på anden form for kredit-linje. Denne type grænse indgår som en del af bestemmelserne om et kreditkort konto. Udstedere af de kreditkort ofte giver brugerne mulighed for at opnå et maksimalt beløb af kontanter med deres kort, med at cash grænse der normalt er en del af deres samlede kreditmaksimum. Det er ikke usædvanligt, at særlige gebyrer og skemaer til at gælde for mængden af ​​kontanter tilbage fra kreditkort-konto, og for dem hævninger at reducere det samlede resterende beløb på kredit, ligesom card køb nedsætte mængden af ​​tilgængelige kredit.

En af fordelene ved at have en kontant kreditmaksimum på et kreditkort er, at det er muligt at få midler til at afvikle gæld, der ikke kan styres ved hjælp af kreditkort. For eksempel, hvis bilen bryder sammen, og det eneste nærliggende værksted ikke accepterer kreditkort til betaling kan kortindehaveren gå til en pengeautomater i området, trække kontanter, og indfri gælden. Dette gør det muligt for butikken at modtage kontant betaling, og samtidig give kortindehaveren med evnen til at afbetale gælden over tid.

Kreditkort udbydere normalt basere kontant kreditmaksimum på faktorer såsom kredit historie af kortindehaveren. Personer med en højere kredit score kan modtage en høj kreditmaksimum på hævning af kontanter, mens en person med en lavere score kan eller ikke kan gives et kontant kreditmaksimum på alle. Selvom der er undtagelser, de fleste kreditkort selskaber, der er cash grænse på en procentdel af det samlede kreditmaksimum. For eksempel, hvis det samlede kreditmaksimum er sat til $ 1000 dollars (USD) udstederen kan sætte penge kreditmaksimum på $ 500 USD.

Når kortindehaveren anmoder om og modtager et kreditmaksimum stiger, kan udbyderen også justere mængden af ​​den kontante kreditmaksimum samt den samlede kreditmaksimum. Hvis kortholder har problemer afbetale kortet balance, er det muligt, at kortudsteder faktisk vil gennemføre et kreditmaksimum fald, som påvirker ikke kun den tilgængelige mængde af kredit, men også reducerer den kontante kreditmaksimum på kontoen. For at fastholde opladning og hævning af kontanter privilegier, ansvarlig forvaltning af kontoen er nødvendig.

Før du gør brug af en kontant kreditmaksimum, er det vigtigt at læse de vilkår og betingelser, der vedrører udnytte denne særlige funktion. Mens en række kreditkortselskaber bruge den samme rente for både køb og kontante forskud, andre vil faktisk opkræve en højere rente på hævning af kontanter. Hertil kommer, opkræve mange udbydere et mindre gebyr for hver forekomst af levere kontanter fra kreditmaksimum. Det betyder, at kortindehaveren bør gøre brug af den kontante grænsen kun når det er nødvendigt, og anvende andre betalingsmidler, når og som muligt.

Hvilke faktorer bestemmer prisen på platin?
Hvad er Segment Reporting?
Hvad er en administrativ skrivelse?
Hvilke faktorer påvirker prisen på en elregning?
Hvad er foreløbige udgifter?
Hvad er pengeoverførsel prisfastsættelse?
Hvad er et afledt marked?
Hvad er Pre-skattefradrag?
Hvad er indkomst mobilitet?
Hvad er en finansiel sikkerhed?
Hvad er dobbelt beskatning?

Leave a Reply

trade online