Hvad er en cash flow?

Et kontant Sweep er en automatisk bank proces. Gennem denne proces, er midler flyttes fra en bank indlånskonto til en investering konto eller fra en investering konto til en indlånskonto. For en cash flow, kan midlerne overføres mellem konti på samme institution eller fra en konto i den ene institution til en konto hos en anden. Normalt dette er opnået dagligt og kan arrangeres for en del af midlerne i enten konto eller hele saldoen på kontoen.

For at automatisk at overføre midler fra en indlånskonto til en rentebærende konto, såsom en gensidig fond konto, kan en person oprette en cash flow. Midlerne på disse konti overføres baseret på kundens specifikationer. Det betyder, at kunden kan angive, at alle de midler til stede i enten konto overføres hver dag, eller han kan anmode om overførsel af kun en lille del af det. For eksempel kan en person have den overskydende saldo på hans investeringskonto overført til en indlånskonto.

I de fleste tilfælde sker der en kontant sweep gang om dagen. Det daglige program gælder uanset hvilken konto er involveret. En bank vil udføre en cash flow fra kundens konto en gang om dagen, og investeringen account manager håndterer overførsler en gang om dagen også.

Cash sweep arrangementer er ofte nyttige for kontohavere, herunder virksomheder, der har brug for adgang til et stort beløb, uden at skulle vente en betydelig mængde tid. Mens en person eller virksomhed i denne situation kunne holde sine penge i en checkkonto, ville han ikke typisk tjene så meget på det som han kunne med en investeringskonto. Som sådan, som regel en person eller virksomhed i denne position får det bedste fra begge verdener med et cash flow: væsentlig interesse, der giver sine penge til at vokse og hurtig adgang til sine midler, når han har brug for dem.

Kontant fejer blev oprindeligt indført af banker som et forsøg på at beskæftige sig med ikke-bank-konkurrence, der betalte renter og tilbød lignende kendetegn som er tilgængelige via indlånskonti. Da bankerne ikke kunne tilbyde renter på lønkonti på det tidspunkt, de skabte kontant fejer for at sikre, at deres kunder stadig kan banken med dem endnu nemt at flytte deres penge til konti, der var rentebærende. I dag er der rentebærende kontrol af regnskaber, men som regel betale langt mindre interesse end investering konti.

Hvad er en ÅOP?
Hvad er en navngivet modtageren?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Skat?
Hvordan vælger jeg den bedste finansielle procedurer?
Hvad er et monetært Multiplier?
Hvad er kapitalinvesteringer obligationer?
Hvad er UCC Insurance?
Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er kreditorbeskyttelse?
Hvad er en infrastruktur, investeringer?
Hvad er et gældsinstrument?

Leave a Reply

trade online