Hvad er en Cash ISA Transfer?

Et kontant ISA overdragelsen medfører flytning af en bestemt type Forenede Kongerige investering fra én udbyder til en anden. Den kontante ISA er en form for individuel opsparing konto, som bærer en favorabel skattemæssig status. Reglerne bag dette skattelettelse betyder, at en kontant ISA overførsel skal udføres på en bestemt måde.

Den individuel opsparing konto blev indført i Det Forenede Kongerige i 1999. Det erstattede to lignende ordninger, den personlige Equity Plan (PEP) og den skattefri Special opsparingskonto. ISA giver britiske borgere i alderen mindst 16 til at investere penge i en måde, der reducerer eller eliminerer skatteforpligtelser.

Der findes to typer af ISA. Den kontante ISA er simpelthen en form for opsparingskonto, der tilbyder et garanteret afkast. De obligationer og aktier ISA indebærer penge der bliver investeret i de finansielle markeder og dermed er en variabel forrentning. Fra og med regnskabsåret 2010/11, kan en person sætte op til 5.430 £ britiske pund sterling i en kontant ISA, et tal der var planlagt til at stige i takt med inflationen hvert år. Ingen skat betales på renter på kontant ISA.

Når en person har penge i en kontant ISA, han er stand til at flytte det til en anden leverandør, som en, der tilbyder en højere rente. Processen med at gøre dette er forholdsvis enkel i teorien, men potentielt kompliceret i praksis. Den første overvejelse er, hvorvidt de eksisterende likvide beholdninger ISA indeholder en straf klausul for at tage pengene ud, før et aftalt tidspunkt. Hvis dette er tilfældet, at investor har brug for at beregne, hvis denne sanktion vil overstige den økonomiske fordel ved at skifte udbyder.

Nogen gennemføre en kontant ISA transfer behøver ikke at tilføje eventuelle nye penge. I denne situation, blot den person, åbner den nye konto, nævner på ansøgningsskemaet, at han ønsker at overføre penge fra en eksisterende ISA, og giver detaljerne. Den gamle udbyder har derefter 30 dage til at fuldføre overførslen. Det er også muligt at tilføje nye penge til de nye ISA, eller at overføre penge fra to eller flere gammelt ISA.

Uanset oprettet den person vælger for den kontante ISA overførsel, skal han stadig følge de årlige grænser, som skatteregler, der dækker det beløb, der kan indbetales på ISA. Dette dækker kun nye penge sættes i ISA som den skattepligtige i løbet af et regnskabsår, og dækker ikke overførsel af penge, der allerede på en konto. På grund af dette, er det muligt efter flere år for at have store mængder af penge i et enkelt kontant ISA.

Hvad er en statskassen ETF?
Hvad er et udskudt udgifter?
Hvad er rekapitalisering?
Hvad er de bedste tip til Crude Oil Trading?
Har alle stater har en stat indkomstskat?
Hvad er et planøkonomi?
Hvad er en finansiel indtjening?
I økonomi, er hvad en bailout?
Hvad er fordelene ved at investere i kunst?
Hvad er konvertible obligationer?
Hvad er de elementer af en Short Sale pakke?

Leave a Reply

trade online