Hvad er en Cash ISA-?

Borgerne i Det Forenede Kongerige (Storbritannien) har til rådighed for dem en skattebegunstiget finansielt produkt kendt som en individuel opsparing konto (ISA). Et kontant ISA er en type af ISA bruges til at holde kontanter, i modsætning til aktier i bestanden. Et kontant ISA, op til et vist indbetalte beløb, tjener rente tax-free.

Cash ISA blev først indført i 1999 som en erstatning for andre typer af skattefrie konti. De var designet til at være mere tilgængelige end de konti, de har erstattet, og til fordel for en bredere vifte af mennesker. Indførelsen af ​​den kontante ISA begyndte med flere forskellige variationer af den samme grundidé, men mange af de sondringer mellem de kontoformer, der enten er afskaffet eller har overlevet deres anvendelighed.

Kun én kontant ISA kan åbnes om året, selv om der er en anden type af ISA bruges til at eje aktier på lager, hvoraf den ene kan også åbnes hvert skatteår. Begrænsningerne for saldi på disse konti har ændret sig siden debuten af ​​ISA, og vil sandsynligvis ændre sig igen, men ved konsekvent brug af disse typer af konti, store mængder af penge kan tjene renter som fortsat vil være ubeskattede.

Som med enhver skat husly, er der mange regler, som skal overholdes, når der åbnes og vedligeholde en kontant ISA. Måske er det vigtigste at huske er, at der er bidragsdefinerede grænser for kontant ISA, som ikke tager udbetalinger i betragtning. For eksempel, hvis bidraget grænse er 3.000 engelske pund, og en person bidrager med 1.500 pund, og derefter trækker det i samme skatteår, kan kontoen stadig kun har 1.500 pund mere deponeret i det. Det er som om tilbagetrækningen aldrig fandt sted. Betydelige skattefordele kan gå tabt, hvis denne regel er glemt.

En anden vigtig rettesnor at følge, er at udvise forsigtighed med at overføre en kontant ISA fra én leder til en anden. Når en overførsel foretages, lederne selv skal foretage den, fordi hvis kontohaveren gør det i stedet, er det behandles som en tilbagetrækning i skattemæssig henseende. Dette kunne muligvis nederlag henblik på at foretage overførslen i første omgang. Også, hvis en konto indehaveren ønsker at overføre midler fra en kontant ISA til en der ejer aktier, kan dette ske, men det modsatte er ikke tilladt.

Mens mange af de sondringer mellem kontante ISA ikke længere eksisterer, er det stadig klogt at gøre nogle sammenligning shopping, når de søger et sted at investerer dine penge. Renter og tilgængeligheden af ​​regnskabet varierer afhængigt af administrerende institution. Dog vil næsten enhver kontant ISA være mere fordelagtig end slet ingen.

Hvad er Kortfristede gældsforpligtelser?
Hvilke faktorer påvirker dommerne »Vederlag?
Hvad er markedsmisbrug?
Hvad er Retrocession?
Hvad er aktiver i alt?
Hvad er koncernens Term Life Insurance?
Hvad er brandforsikring?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er spredning af investeringer?
Hvad er en Kvalificeret Stock mulighed?
Hvad er en elektronisk pengeoverførsel?

Leave a Reply

trade online