Hvad er en Cash koste?

Et kontant omkostning er en omkostning, der er betalt straks i kontanter eller tilsvarende som en check eller postanvisning. Dette er i modsætning til udgifter afholdt på kredit, enten via en kreditaftale med en sælger eller brug af et kreditkort eller en linje af kredit til dækning af udgifter. Virksomheder, der bruger en kasseregnskabsordning metode rekord kontante omkostninger så snart de er afholdt, og kun optage kreditomkostninger, når kontanter udbetalt til afvikling kredit konti. Denne regnskabsmæssige metode kan udgøre nogle udfordringer, hvilket mange virksomheder til at foretrække at anvende periodiseringsprincippet til at overvåge deres konto aktiviteter.

Bund og grund en kontant omkostning er alle omkostninger, der betales up front i umiddelbart tilgængelige midler. Midlerne til sådanne omkostninger er taget direkte fra en virksomheds regnskab, snarere end at være forlænget på kredit og tilbagebetales senere. Der er mange typer af transaktioner, hvor betalinger i kontanter er nødvendige for sikkerheden, og disse vil alle blive registreret som kontante omkostninger til bogføring formål. Nogle mennesker og virksomheder opererer udelukkende i kontanter for bekvemmelighed eller andre grunde, og dermed kun have kontante omkostninger.

I cash regnskab, når en kontant udbetaling på at bilægge en kontant omkostning er det registreret i hovedbogen, sammen med oplysninger om transaktionen. Et problem med denne metode er, at der ikke er nogen mekanisme til registrering af kredit-transaktioner, og dermed hovedbogen ikke giver et retvisende billede af forretningsbetingelser. En virksomhed kan have udestående lån transaktioner, som ikke registreres, at skabe et misvisende skildring af sin økonomiske sundhed.

Et kontant omkostning kan indeholde konti, der afvikles straks, løbende udgifter betalt kontant, mange hjælpeprogrammer, og så videre. I periodiseringsprincippet metoder, som supplement til registrering af kontante omkostninger, som de er afholdt revisorer også opmærksom kredit-transaktioner. Ved at registrere disse transaktioner, når de opstår, selv om ingen penge har ændret sig endnu, er virksomheden i stand til at holde bedre styr på sin økonomiske situation, og for at skabe et mere ærligt billede af sine finanser for de berørte parter.

Tilgange til regnskabsmetoder variere, afhængigt af virksomheden. Mange har vendt sig bort fra den kontante omkostningsregnskabssystem til periodisering, fordi de finder periodisering metoden mere præcise og nyttigt for deres behov. Revisorer kan formidle specifik rådgivning om regnskabs-metoder og den mulighed, der kunne være mest hensigtsmæssigt for en given virksomhed. Når en regnskabsmæssig metode er valgt, skal det være konsekvent anvendte og bruges til at reducere risikoen for forveksling, unøjagtige regnskaber, og andre problemer.

Hvad er en forhandler Bond?
Hvordan laver jeg udbetalinger I en Endowment Politik?
Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er CENVAT?
Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?
Hvad er en butik af værdi?
Hvordan er Bond resultat målt?
Hvad er de bedste tips til Frugal Living?
Hvordan vælger jeg den bedste Farm ejendomsforsikring?
Hvad er en Superannuation Pension?
Hvad er Silver Bars?

Leave a Reply

trade online