Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?

En indbetalinger tidsskrift er en speciel rekord anvendes i regnskab, som regel i detailbranchen. Det drejer sig om registrering af oplysninger om salget på en bestemt måde. Til gengæld samler indbetalingerne tidsskriftet samle de relevante oplysninger på en måde, der gør det lettere at kopiere over, samlet, at traditionelle dobbelte bogholderis konti.

De fleste virksomhedsregnskaber er udarbejdet ved hjælp af det dobbelte bogholderis basis. Dette fungerer på konceptet, at enhver transaktion er en udveksling, og dermed påvirker en virksomheds samlede formue på to måder. For eksempel, når en forhandler sælger en bog sin kassebeholdning øget med købsprisen, mens værdien af ​​dens samlede bestand falder.

For at tage højde for dette, er hver transaktion opført i to separate kolonner i regnskabet. Et element af transaktionen er opført som et betalingskort, og den anden som en kredit. Dette gælder også udfører en administrativ funktion, som, over en periode, skulle totalerne for debet og kredit kolonner være identiske. Hvor de ikke passer, er den sædvanlige forklaring er, at en notering eller matematisk fejl er blevet gjort. Regelmæssig kontrol på denne måde kan fange fejl og gøre dem lettere at finde end hvis de blev efterladt indtil udgangen af ​​en hel regnskabsperiode.

Den største ulempe for dobbelt bogholderi er, at det kan være for kompliceret at udføre hver dag, især i set-ups, hvor der er en specialist revisor, der ikke er på hånden for selve detailhandel side af forretningen. Dette kan være tilfældet med en mindre virksomhed, hvor indehaveren bruger en ekstern revisor, eller med en større virksomhed, hvor en revisor værker fra et centralt kontor i et selskab med flere detailforretninger.

Løsningen på dette problem er en række dokumenter, kendt som bøger af prime indrejse eller bøger med originale post. Disse dokumenter, der kan bruges til nemt at registrere økonomiske data for første gang, for eksempel ved en butikschef ved slutningen af ​​hver dag, arbejder fra indtil indtægterne. Som eksempler kan nævnes bøger beskæftiger sig med bank-transaktioner, og køb fra leverandører.

En af disse bøger af allerstørste post er indbetalinger tidsskrift. Dette dækker de enkelte salg, der er på kontant basis. I denne sammenhæng, betyder kontant betaling er umiddelbare snarere end på kredit

den kan dække betaling i fysiske mønter, debitering eller kreditkort og checks. Samt en liste over de oplysninger om hver enkelt transaktion, vil indbetalingerne tidsskriftet også listen detaljer såsom rabatter givet til en kunde i forhold til standarden detailprisen. Dette kan være vigtigt, fordi virksomhederne ofte vil værdien deres eksisterende bestand baseret på dens forventede endelige salgspris, og denne vurdering vil påtage sig det fulde detailpris vil blive modtaget.

Hvad er en udbetaling?
Hvad er en optimal portefølje?
Hvad er en direkte Bank?
Hvad er de forskellige metoder til HECS indfrielse?
Hvad er et fælles Besparelser konto?
Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er en Kvalificeret Stock mulighed?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading signaler?
Hvordan køber jeg Palladium?
Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?
Hvad er Business Biludlejning Forsikring?

Leave a Reply

trade online