Hvad er en check Ledger?

En check Ledger er en lille rekord bog designet til at blive holdt med checkhæfte, hvor alle de forskellige kontrol med transaktioner kan registreres med det samme. Selv om mange mennesker gør deres bank online nu, at holde en check Ledger er stadig meget almindeligt, fordi det er en nem måde at se mængden af ​​penge i checkkonto på et øjeblik, og det er også let at kontrollere løbet for fejl, når kontoudskrift kommer hver måned. Ledgers vil typisk komme med de fleste kontrollere ordrerne, eller de kan bestilles online. En anden mulighed er simpelthen at udskrive dem, da der er en række skabeloner til rådighed til gratis online også.

Ligner et lille regneark, en check ledger inkluderer en række forskellige kolonner og rækker. Typisk, de lodrette kolonner begynder med én til at skrive checken nummer eller transaktionen kode, såsom ATM for en ATM tilbagetrækning. Den næste kolonne er beregnet til dato, og den bredeste kolonne er designet til at skrive modtageren af ​​checken, eller formålet med et indskud eller udbetaling. De tre resterende kolonner liste indbetalinger, udbetalinger, og totaler. Holde ind-og udbetalinger i forskellige kolonner gør det lettere at visuelt at forstå bare ved et blik på det.

Grunden til en check Ledger er foretaget med checkbook er at sikre, at alle transaktioner er skrevet ned. Dette kan medvirke til at forhindre overdrawing kontoen eller hoppende en check. Ud over at skrive ned alle de checks, er det vigtigt at gøre opmærksom på ATM udbetalinger, renter indskud eller bankgebyrer, og regelmæssig aflejringer som for eksempel automatiske løn indlån fra arbejdspladsen. Personer, der har oprettet deres regninger til automatisk at trække midler fra checkkonto skal sørge for at skrive dem ned, hver måned i check ledger så godt.

Ved slutningen af ​​måneden, er checken Finans derefter sammenlignet med de kontoudtog at sørge for alt passer sammen. De beløb af hver af de transaktioner, bør være den samme, samt saldoen, når alle transaktioner der tages hensyn til. De fleste vælger at balancere deres check hovedbøger en gang om måneden så de kan rette eventuelle fejl med banken, inden de bliver et problem

vente længere kan gøre det sværere at løse eventuelle problemer. Virksomheder eller enkeltpersoner, der skriver en stor del af kontrollen kan være nødvendigt at afbalancere checkbook endda oftere.

Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er en indtægt lønmodtager?
Hvad er de bedste tips til at investere i guld mønter?
Hvad er et leaseback?
Hvordan er september IRA Bidrag fastsatte grænser?
Hvad er en underfinansieret Pension Plan?
Hvad er et CPA (statsautoriseret revisor)?
Hvordan kan jeg købe aktier Uden en børsmægler?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er en Payday Loan affiliate?
Hvad er Endowment Effect?

Leave a Reply

trade online