Hvad er en Chokolade Fundraiser?

En chokolade fundraiser er et middel til at skaffe midler til ikke-for-profit organisationer såsom skoler, grupper af unge, eller sportshold. Typisk en virksomhed vil give chokolade engros-og i løs vægt. Den fundraiser er ansvarlig for bestilling af slik, vedligeholdelse opgørelse, og gøre salg. Mange organisationer, der bruger denne metode til fundraising vil gøre det til en årligt tilbagevendende begivenhed.

Flere forskellige typer af virksomheder giver chokolade fundraiser materialer, fra navn mærke slik virksomheder til organisationer, som er alene i erhvervslivet til at levere og fremme salget. De fleste virksomheder vil have en vejledende salgspris for hver bar. De vil også ofte bemærke, hvilken slags et overskud kan foretages om boksen, hvis han sælger til en vejledende pris. Nogle virksomheder tilbyder også frynsegoder, såsom gratis forsendelse.

Chokoladen er ofte sælges i kasser med flere barer, afhængigt af typen af ​​slik og virksomheden. Nogle kommer i én smag, men blandede pakker er også almindeligt. En bred vifte af valgmuligheder er til rådighed for chokolade fundraiser begivenheder. De fleste organisationer vil sælge flere varianter med henblik på at øge antallet af salget. Nogle virksomheder tilbyder også forskellige former for chokolade, men bar en tendens til at være den mest populære.

Der er flere måder slik kan sælges for en chokolade fundraiser. Populære metoder omfatter står foran butikkerne, og købmandsforretninger i særdeleshed eller salg af dør-til-dør. Chokolade kan også sælges ved særlige begivenheder eller gennem venner og familie.

Flere faktorer kan betragtes samtidig med at vælge slik til en chokolade fundraiser. Målet er at afgøre, hvilket produkt der er størst sandsynlighed for at appellere til den målrettede kunden. Nogle faktorer at overveje at inkludere salgspris, kvalitet og appellen af ​​navne. Fundraisers gøre absorbere en vis risiko, som usolgte slik ikke kan returneres til virksomheden.

Det er også tilrådeligt at afgøre, hvilken smag der er størst sandsynlighed for at blive populære. Køb lige store mængder af hver smag normalt ikke afspejler den faktiske salg potentiale. Almindeligt slik tendens til at tiltrække det bredeste kundebase, mens romanen varianter kan tiltrække folk, som ellers ikke ville være interesseret i at købe.

Selvom chokoladen fundraiser har traditionelt været en af ​​de mest almindelige fødevare-relaterede fundraisers, de virksomheder, der giver slik tilbyder ofte andre typer snacks bruge til salg. Nogle tilbud omfatter slikkepinde, popcorn, og Beef Jerky. Der er også flere virksomheder, der leverer rå cookie dej til fundraising formål.

Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?
Hvad er etik i Financial Management?
Hvad er Stock Management?
Hvad er en indenlandsk produktion Aktiviteter fradrag?
Hvad er falske penge?
Hvad er en variabel omkostning?
Hvad er en Portfolio Management Service?
Hvad Er Forbes 500?
Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Hvad er lukkede Credit?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditvurdering instrument?

Leave a Reply

trade online