Hvad er en Commodities konto?

De, der ønsker at investere i råvarer ofte gør det ved at åbne en råvarer konto. I modsætning til andre typer af investeringsmuligheder, vil et råvarer betragtning, omfatter andet end råvarer. I nogle situationer kan det kun omfatter en vare, men dette har ikke i sagen. Inddragelsen af ​​mere end én vare kan hjælpe isolere investering mod store udsving, der ofte kan ske med enhver individuel råvare.

Generelt repræsenterer en råvarer udgør en af ​​de farligste typer af investeringer. Råvarer handel ikke kun tager en betydelig mængde af erfaringer for at blive en succes på lang sigt, kan det også kræve en lille smule held. I denne type investering, i den ene del af verden vejret kunne påvirke priserne over hele kloden. Den ene sygdom, der påvirker en majs eller soja afgrøder kunne forhøje priserne, hvilket gør en individuel meget vellykket. Ligeledes, hvis en bestemt vare menes at være overforsynet, vil markedet for den falde væsentligt.

I de fleste tilfælde, konto for at åbne en råvareudlånsaftale en investor vil tale med en Introducing Broker, eller åbne en gennem et registreret Futures Kommissionen Merchant. Begge disse kilder beskæftiger sig med råvarer, og kan hjælpe investorer starte en konto baseret på de indstillinger investor har. Disse grupper kan ikke garantere, at en erhvervsdrivende vil få succes i råvaremarkedet, men kan give de erhvervsdrivende de nødvendige redskaber til at komme i gang.

Åbning af en råvarer konto betyder, at investor har planer om at tage stilling på markedet. De to positioner investor kan træffe, er en lang position og en kort position. De, der tager en lang position er køber, forventer, at prisen på den råvare vil gå op i fremtiden som en futureskontrakt nears modenhed. De, der tager et kort position tror på råvaremarkedet sats er i forvejen høj, og vil kun gå lavere, hvilket betyder at de sælger varer.

Langt de fleste af dem, der køber og sælger råvarer gør det med ingen intentioner om at tage fysisk levering af varen, selvom de er forpligtet til at gøre det, hvis de ejer varen, og det kommer klar til levering. At undgå denne situation det sker, vil de fleste råvaremarkeder handlende i sidste ende at sælge deres varer, selv om det betyder at tage et tab. Derfor er investering omsætning i en råvareudlånsaftale konto er langt højere end det er for de fleste andre investeringer regnskaber, hvilket fører til større volatilitet.

Ud over de traditionelle råvarer konti, er der en anden type konto kendt som en råvarer pool. Dette er en type råvarer højde for, at puljer investorer sammen og behandler dem som en enkelt enhed. I virkeligheden er investorer interesseret i denne type konto ikke køber varerne selv, men snarere at købe aktier i en pool.

Hvad er de forskellige typer medarbejdere Benefit planer?
Hvad er Junk Silver?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvad er en finansiel indvirkning?
Hvad er Voodoo økonomi?
Hvordan finder jeg Velgørende Hjælp til min familie?
Hvad er en konvertering Premium?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvad er et modtagerland?
Hvad er Net Asset Value pr Share?
Hvad er en Global Equity Fund?

Leave a Reply

trade online