Hvad er en Composite-pris?

Et sammensat sats er en form for prisstrategi, der ofte udnyttes i udarbejdelsen af ​​forsikringspolicer. Med denne form for prisfastsættelse arrangement, er opmærksomhed om en række forskellige begivenheder, der kan opstå, samt de potentielle omkostninger forbundet med disse begivenheder, op til omfanget af den dækning for hvert arrangement. Forskellige faktorer relateret til disse begivenheder, er prioriteret og behandles, gør det muligt for forsikringsselskabet til at bestemme størrelsen af ​​den månedlige, kvartalsvise eller årlige præmie, der gælder for forsikring planen.

Nøglen til processen med at skabe en levedygtig sammensat sats er behov for at identificere alle potentielle problemer, som kunne opstå, og resultere i en fordring på forsikringsdækning. For eksempel, hvis forsikringen har at gøre med at beskytte en opholdstilladelse, vil de overvejelser omfatte spørgsmål såsom skader på hjemmet på grund af tyveri, nogen af ​​de mange vejrforhold identificeret som dækket begivenheder i vilkårene i politik, og selv emner som som den fejlslagne VVS og elektriske systemer. Forsikringen udbyder vil overveje omfanget af dækningen leveres for hver af disse begivenheder, og overveje de potentielle omkostninger ved beregningen af ​​den sammensatte rente, som i sidste ende vil gælde for hele politikken.

Sammen med mulighed for omfanget af dækningen i henhold til dækket begivenheder, vil den sammensatte sats omfatter også tager hensyn til sandsynligheden af ​​disse begivenheder. For eksempel vil Skaderne efter orkanen være mere af en mulighed for en bolig beliggende nær kysten og langt mindre sandsynlighed for et hjem ligger godt inde i landet. Samtidig kan et hjem ligger i et område, der oplever en vis grad af tornado aktivitet i en del af året finder, at jo højere sandsynlighed for stormskader til hjemmet kan betyde, at den sammensatte sats er højere end for en placeret opholdstilladelse i et område, hvor vinden skaden er relativt usandsynlig.

Selvom mange af de kriterier, der anvendes til at beregne en sammensat rente er fundet med stort set alle forsikringsselskab, kan den måde, at oplysningerne er assimileret og anvendes i beregningen processen være lidt anderledes. Af denne grund, bør forbrugerne gør det til et punkt at sammenligne lignende forsikringer, der tilbydes af forskellige leverandører. Er der altid en mulighed for, at man i særdeleshed vil give den samme grad af dækning, men med en sammensat rente, der er væsentligt lavere end konkurrenternes.

Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad er fordele og ulemper ved afledte værdipapirer?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er en online kontoudskrift?
Hvad er de forskellige typer af kreditrisiko Systems?
Hvad er indenlandsk kredit?
Hvad er finansiel innovation?
Hvad er en Reserve Fund?
Hvad er en finansiel rådgiver?
Hvad er Incremental Cash Flow?
Hvad er de forskellige 401k Tilbagetrækning Regler?

Leave a Reply

trade online