Hvad er en Compounding periode?

En blanding periode er en periode, hvor renterne er påløbet, og vil blive tilføjet i slutningen af ​​perioden. Renter kan sammensatte ugentlige to gange ugentlig, månedlig, kvartalsvis eller i andre intervaller. Forståelse hvor renterne er tilsat en balance kan være vigtige, da dette kan påvirke ydeevnen på rentebærende bankkonti eller gældsinstrumenter som realkreditlån og revolverende kreditlinjer. For nemheds skyld, er interessen ofte citeret i årlig rente, som tilføjer de perioder sammen, som det gør sammenligninger lettere for forbrugerne.

Årlige eller halvårlige tidsplaner er fælles for rentetilskrivningsperioder, hvilket betyder, at interessen er tilføjet én eller to gange om året. For konti som revolverende kreditlinjer, kan perioden være en måned. I alle tilfælde, er renten lægges direkte på kontoen i slutningen af ​​kompoundering periode, snarere end at blive opladet eller udbetales til forbrugeren. En person med et lån, for eksempel, vokser renter over tid. Så længe de månedlige betalinger er store nok, skal de betale renter og spise i det væsentligste, at forbrugeren at arbejde hen imod at betale lånet ud.

Forbrugerne kan have brug for at vide, hvornår deres interesse forværres for bogholderi og regnskabsmæssige formål. Udtalelser fra finansiel institution bør også give oplysninger om, hvornår renter blev anvendt til en konto. Hvis institutionen ønsker at ændre politik, det typisk nødt til at informere kunden, ved lov, at give oplysninger om ændringen, og hvordan for at protestere eller vende udviklingen. Forbrugerne bør være meget opmærksom på opslag om compounding periode og faktureringsperiode ændringer for at undgå ubehagelige overraskelser.

Institutionel politik om rentetilskrivningsperioder diskuteres i dokumentationen for finansielle produkter. Kunder, der ønsker mere information om compounding periode, og andre detaljer kan bede om denne dokumentation, eller mødes med en rådgiver for at få specifikke råd. For besparelser, er til gavn for renters rente evnen til at vokse på kontoen over tid

Hvis en opsparingskonto tjener tre procent hvert kvartal, for eksempel, $ 100 United States Dollars (USD) bliver til $ 103 USD efter tre måneder, $ 106,90 USD efter seks måneder, og så videre. Disse trinvise indtjening starte i det små, men udbetale betydeligt over tid.

Lignende vækstmønstre kan også ses med gæld, som ofte følger en blanding periode model også. Hvis forbrugerne ikke kan holde trit med væksten i rente, kan de ende med at følge mere, end de oprindeligt lånt. Fortsat kompoundering vil hjælpe balance vokse og fortsætte med at vokse medmindre forbrugeren gør en stor bulk-betaling til at betale de renter og begynde at nedbringe den oprindelige balance.

Hvad er en udbetaling?
Hvad er en service Fee?
Hvad er kapitel 11?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er en enhedspris?
Hvad er en reservation pris?
Hvad er Fixed Income instrumenter?
Hvad er en Global Equity Fund?
Hvad er en total Market Index?
Hvilke faktorer påvirker en ejendomsmæglers Kommissionen?
Hvad er Broker er Call?

Leave a Reply

trade online