Hvad er en Core Equity Fund?

Et centralt kapitalfond er en form for balanceret fond, der søger at opnå et niveau for allokering af aktiver, der sikrer stabil vækst over en længere periode. En fond af denne type er ofte i form af gensidige fonde eller andre typer af kapitalfonde, der hjælper med til at tjene som grundlag eller kerne for investorens portefølje. Typisk vil en kerne equity fond giver muligheder for at investere i både indenlandske og internationale bedrifter, der er specifikt rettet af fondens ledelse og valgt på grundlag af omfanget af risikoen for, at investor er villig til at påtage sig.

Der er flere fordele til at gå med en kerne kapitalfond arrangement, i modsætning til andre investeringer strategier. Man har at gøre de omkostninger indebærer at samle og bevare aktiver, der er inkluderet i fonden. Mange fondsforvaltere tilbyder reducerede satser og gebyrer i forbindelse med transaktioner, vedligeholdelse og udarbejdelse af finansielle rapporter til investorerne. Hertil kommer,. Lederne af fonden grundigt forskning aktiver for optagelse i fonden, hvor investorer kan drage nytte af, at forskning uden at skulle personligt undersøge hver eneste aktiv i kernen kapitalfond

Som en del af den operationelle strategi, vil lederne af en kerne kapitalfond være meget opmærksomme på markedet kapitalisering af hver af de involverede aktiver. Det betyder, at forstå forholdet mellem pris og antallet af udestående aktier på et givet tidspunkt. Også en faktor i processen, er opmærksom på markedsværdi er forbundet med det selskab, der udsteder aktier, og bogen-to-market-forholdet i øjeblikket nyder godt af dette selskab. Det gør det lettere at matche den risiko, der er forbundet med de tilbud med præferencer for investor, der sikrer, at muligheden eksisterer for den bedst mulige afkast givet disse præferencer.

Ved evaluering af en kerne equity fond, skal en investor tage hensyn til tidligere resultater af fonden, gør opmærksom på af den gennemsnitlige samlede afkast for fonden i løbet af sit liv. I betragtning af graden af ​​differentiering findes i de aktiver, som fonden er også vigtig, da ideen er at opretholde en kombination, der er i stand til at klarer sig godt selv under vanskelige økonomiske klima. Investorer bør også evaluere ry af de centrale equity fonden inden for investeringen samfund, at få en idé om hvad andre mener om dygtighed af lederne med hensyn til at beskytte deres kunders interesser og sørge for de er klar til at reagere på kommende ændringer i markedet, der kunne have indflydelse på fondens beholdning.

Hvilke faktorer påvirke prisen på en telefonregning?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
Hvad er et revolverende Credit Limit?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvad er struktureret gæld?
Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvad er Nationalization?
Hvad der er sandt og Fair Value?
Hvad er de kvalifikationer for Food frimærker?
Hvad er et realkreditlån gældskvote?
Hvad er et valg Stock Market?

Leave a Reply

trade online