Hvad er en Corporate Bond?

Virksomhedsobligationer er gældsbreve, der er udstedt af selskaber anses for at være offentligt sted. Generelt er en corporate obligation udstedt som et middel til at hæve nødvendige midler til at give virksomheden mulighed for at engagere sig i en udvidelse projekt eller til at løse andre virksomheders projekter, der forventes at øge rentabiliteten af ​​virksomheden på lang sigt. Forventningen er, at selskabet vil begynde at drage nytte af projektet, før obligationsudstedelsen modnes, giver mulighed for at komfortabelt ære både den pålydende værdi af obligationen samt påløbne renter til obligationsejerne.

På de fleste dele af verden, er en erhvervsobligation sandsynligvis betale en højere rente end obligationer udstedt af lokale eller nationale regeringer. Men det er vigtigt for investor at bemærke, at købet af en erhvervsobligation normalt ikke højde for renter af obligationen at være skattefri. Mange eksempler på virksomhedsobligationen omfatter vilkår og betingelser, der gør det muligt for udstedelse af rentebetalinger på en årlig eller halvårlig basis, der skal redegøres for den årlige selvangivelse.

Køb af en virksomhedsobligation er normalt opnås gennem investeringer mæglere. Men det er også muligt at erhverve en obligationsudstedelse fra et sekundært marked. Generelt vil der vælger at købe virksomhedens obligation gennem en mægler ensbetydende med at betale den aktuelle pålydende værdi på obligationen. Når du køber erhvervsobligationsmarkedet fra et sekundært marked, kan prisen være højere eller lavere end den pålydende værdi.

En tredje mulighed er at investere i en investeringsforening, der fokuserer på køb af virksomhedsobligationer som en del af fondens strategi. Investorer, der foretrækker at overlade de fleste af undersøgelsen af ​​obligationsudstedelser med lederne af den gensidige fond ofte fordel denne fremgangsmåde. Antages det, at virksomhedens obligation eller obligationer udvalgt til at indgå i den gensidige fond klarer sig godt, vil en investor realisere et betydeligt afkast.

Virksomhedens obligation kan være en kortsigtet eller en langsigtet obligationsudstedelse. Der er eksempler på en corporate obligation, der modnes 1-5 år, mens andre eksempler kan struktureres til at modne overalt 30-40 år fra udstedelsesdatoen. Forskellige satser modning vil præsentere fordele for investoren, afhængigt af, hvad investorerne håber på at vinde ved køb af obligationen.

Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er de forskellige former for første gang hjemme køber programmer?
Hvad er en titel sponsor?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad betyder Above Water Mean?
Hvad er en långiver?
Hvad er en investering Multiplier?
Hvad er et udskudt skatteaktiv?
Hvad Er Fisher ligning?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er Ginnie Mae midler?

Leave a Reply

trade online