Hvad er en Corporate Credit Union?

En corporate kredit union er en større kredit union struktur, som tjener forskellige mindre “forbruger kreditforeninger.” Når den gennemsnitlige person, tænker på en kredit union, er de formentlig tænker på en individuel forbruger kredit union, der fungerer gennem interaktion med arbejdsgivere og lokale grupper til at tilbyde beboerne bank eller lån valgmuligheder. Virksomhedens Credit Union er tredjepart, der hjælper kreditforeninger ved at tilbyde en række tjenester til dem.

En del af værdien af ​​en corporate kredit union er, at det yder investeringsservice bankydelser til de enkelte kreditforeninger. I nogle tilfælde kan det fremme muligheden for disse mindre banker at drage fordel af langsigtede eller kortsigtede investeringer, at det indre kreditforeninger ville have problemer med at gøre på egen hånd. Virksomhedens Credit Union også ofte tilbyder “depotydelser” til den enkelte kreditforeninger, for eksempel, at hjælpe lette ATM-transaktioner eller kontroller for at klare.

Hvert land har sit eget system for at drive banker og kreditforeninger. I USA, for eksempel har et system med “credit union ligaer” stort set udskiftet en mere statslig tilgang. Disse agenturer tjene dette større samfund af kreditforeninger.

Finansielle fagfolk ofte forklare, at det giver mening for enkelt lille banker eller kreditforeninger til at stole på tredjeparter, for nogle af de tjenester, de tilbyder forbrugerne. En måde at virksomhedernes kreditforeninger hjælpe mindre kreditforeninger er i at samle sammen ressourcer. Som en tredjepart, kan en corporate kredit union gør mange forretninger mere effektive. Faktisk virkelig ideen bag virksomhedens kreditforeninger afspejler en politik kaldet “regionalisering”, at mange nationer og regioner er at drage fordel af at collectivize tjenester og forhindre dobbeltarbejde.

På det punkt, hvor virksomhedens kreditforeninger og deres mindre Credit Union kunder interagere med forbrugerne, ofte de enkelte kreditforeninger tilbyde bedre renter end de øvrige lokale banker. De kan også tilbyde frynsegoder til kunder, som er tilknyttet med bestemte grupper eller arbejdsgivere. En lokal kredit union kan hjælpe en forbruger at få et personligt lån eller anden udlån mulighed for at de ikke kunne finde, for eksempel fra en bilforhandler, en tredjeparts pant långiver, eller nogle af de mindre samvittighedsfulde uafhængige långivere, der tilbyder payday lån eller auto titel lån.

Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvad er Churn-pris?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er involveret i Commercial Bank forordning?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er en Merit stige?
Hvad er Fannie Mae?
Hvad er Check Svig?
Hvad er Nuværende gæld?

Leave a Reply

trade online