Hvad er en cosigner?

En cosigner er en person, der lovligt kan indgå låneaftaler papirer eller dokumentation med en anden person, der har svært ved at få et lån, eller nogle gange få en lejekontrakt til en lejlighed eller lejemålet. Som en cosigner, gør den person, en juridisk aftale, der i fællesskab ansvarlig for tilbagebetaling af lånet bør den første underskriveren undlader at betale gæld i tide. Dette er ekstremt vigtigt at forstå for alle, der ville cosign på dokumenter. De risikerer deres kredit-og deres egen finansielle status, såfremt den person, der bad dem cosign ikke opfylder hans / hendes finansielle forpligtelser. Hertil kommer, nogle gange når du cosign for et lån, kan det påvirke din evne til at opnå lån til dig selv, da de resterende ubetalte gæld kan betragtes som “dårlige kredit.”

Med dette forbehold på plads, er det vigtigt at fastslå, at der er mange gange, hvis du har en upåklagelig kredit historie, hvor du cosigning om et lån kunne hjælpe en anden ud. Forældre eller nære familiemedlemmer kan især modtage anmodninger om at blive en cosigner for børn i en familie, der enten har dårlig kredit, eller som ikke har etableret kredit historie. Forudsat at du føler sig fuldt forvisset om, at personen vil være i stand til at opfylde deres gæld, uden at beskadige din kredit eller at du er økonomisk i stand til at betale gælden dig selv, hvis den anden person standardindstillinger, kan det være en nyttig gestus overfor at lancere en eller andens kredit historie, hjælper nogen få større studielån, købe deres første bil eller købe et hus.

Hvis du bliver bedt om at være en cosigner på et lån, så bør du nok stille nogle spørgsmål. First off, bør du undersøge en persons evne til at tilbagebetale den gæld de har planer om at indgå kontrakter, medmindre du agter at betale det for dem fra starten. For det andet, bør du spørge, hvad backup planer eksistere, hvis personen er pludselig ude af stand til at foretage betalinger. Måske før cosigning, bør den person, sted afsat nogle penge på en konto til dækning af magre tider, eller ting som at miste jobbet. En anden ting, der burde være verificeret er, at personen vil underrette dig, hvis de vil komme for sent på betalinger. Forsinkede betalinger kan have en negativ indflydelse på din kredit, hvis du er en cosigner, og hvis en person ikke meddele Dem, at de er sakket bagud, kan du være uvidende om, at din kreditværdighed er ved at tage et hit.

Finansielle eksperter også rådgive, at du overveje fortiden historien om den person beder dig om at være en cosigner. Hvis du er cosigning fordi personen har dårlig kredit, kan du brug for at vide hvilke omstændigheder årsag til dårlig kredit historie at forekomme, og overveje sandsynligheden af ​​disse omstændigheder blive gentaget i fremtiden. De kan ikke være. Dårlig kredit, såsom en konkurs kan forblive på kredit rapporter i ti år i henhold til gældende amerikansk lov. Konkurs i fortiden på grund af ekstraordinære omstændigheder, kan ikke betyde, at personen er i øjeblikket eller vil blive i fremtiden ikke kunne betale deres lån.

En anden definition af cosigner er nogen, der i fællesskab tager et lån, der skal anvendes af to eller flere personer. En mand og kone kan cosign på et lån sammen, kan begge accepterer det økonomiske ansvar for et lån, eller to partnere i en virksomhed virksomhed gøre det samme. Det er vigtigt at diskutere på forhånd, hvordan betalingerne skal foretages, især når de kommer ikke fra en enkelt kilde (som et ægtepar bankkonto), således at hver person fastholder eller forbedrer deres kreditvurdering i stedet for at beskadige det.

Hvad er en titel sponsor?
Hvad er et Certificate of Deposit?
Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er en skønsmæssig udgifter?
Hvad er en pakke Loan?
Hvad er Cash Management Trusts?
Hvad er en lukket økonomi?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er en Direct Repair Program?
Hvad er de forskellige typer af finansielle svindel?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?

Leave a Reply

trade online