Hvad er en cost / benefit-analyse?

Cost / benefit-analyse er en strategi eller formel til vurdering af potentialet for nogle type operation eller projekt inden for grænserne af et selskab eller anden organisation. Grundlæggende er formålet med en cost benefit analyse er at konstatere, om projektets gennemførelse eller drift er realistiske, da de nuværende forhold i organisationen. Som en del af denne proces, vil cost / benefit-analysen identificerer de fordele, der med rimelighed kan forventes at blive opnået i forbindelse med indsatsen, samtidig med at overveje konsekvenserne for organisationen i form af forskellige typer af omkostningerne ved at gennemføre projektet.

Fordi den cost / benefit-analyse er dybest set et værktøj, der kan hjælpe en organisation side skridt omstændigheder, der potentielt kan underminere eller endog ødelægge den anseelse, integritet, eller den finansielle stabilitet i et selskab, denne type vurdering er fælles for næsten alle virksomheder. Den nøjagtige metode til at gennemføre en cost-benefit analyse vil variere baseret på flere faktorer, men det endelige resultat kan ofte giver meget vigtige oplysninger, som viser sig nyttige til den løbende drift.

Den mest simple eksempler på en cost / benefit-analyse involverer to simple spørgsmål. Først, hvad vil opnås ved at vælge at udføre dette projekt eller plan? Forstå, hvordan planen vil styrke operationerne allerede på plads, og muligvis skabe nye indtjeningsmuligheder eller på anden måde højne niveauet i virksomheden vil hjælpe med at afgøre, om planen er arbejde yderligere overvejelse. Hvis der synes at være lille eller ingen fordele eller fordele for at gennemføre planen, så analysen kan stoppe på dette punkt, og projektet ikke fortsætte.

Men hvis der er betydelige muligheder i projektet, er næste skridt er at spørge, hvilke typer af omkostninger vil blive afholdt, hvis planen blev gennemført. Dette kan omfatte at afgøre, om yderligere arbejdskraft vil være påkrævet, eller hvis den eksisterende arbejdskraft skulle være blandet igen med henblik på at håndtere den ekstra efterspørgsel på endnu et projekt. De økonomiske omkostninger for råvarer er nødvendige for at gennemføre den strategi, bør fastlægges. Samtidig bør virkningerne af projektet på public relations indsats af selskabet blive evalueret. Hvis alle de dermed forbundne omkostninger tyder på, at projektet i sidste ende vil udligne eventuelle gevinster eller fordele, kan analysen angiver, at ingen bør træffes foranstaltninger, indtil omstændighederne ændrer sig.

Mens en cost / benefit-analyse, er nøglen til at afgøre muligheden for et nyt projekt, er det normalt ikke den eneste betragtes faktor. Mange værdifulde projekter er blevet gennemført, når cost / benefit-analyse viste, at timingen var slukket, eller at projektet havde ringe chance for succes. Dog vil de fleste virksomheder udnytte denne form for forundersøgelse og overveje resultaterne meget alvorligt, før de går med fornemmelser eller mindre videnskabelige metoder fremskrivninger af resultatet.

Hvad er en variabel rente realkreditlån?
Hvad er en fond af venturekapitalfonde?
Hvad er fattigdom Mentalitet?
Hvad er intern finansiering?
Hvad er en rød Penny?
Hvad gør revisionsfirmaer gøre?
Hvad er et SSN?
Hvad er de bedste tips til at investere i guld mønter?
Hvad er et tæppe Bond?
Hvad er en kobber ETF?
Hvad er en lukket økonomi?

Leave a Reply

trade online