Hvad er en Counteroffer?

“Man skal aldrig acceptere et første tilbud,” er ofte en ufravigelig regel i forbindelse med lønforhandlinger. Dette ordsprog gælder også for tilbud om betaling for ting som boliger, biler og lignende. Selv på det lokale loppemarked, hvor priserne kan udvise en vis fleksibilitet kan du finde dig selv, gør hvad der kaldes en counteroffer, en forhandling, der enten hæver eller sænker prisen på en original tilbud.

I mange tilfælde, især når de køber ting i købmandsforretninger eller i detailforretninger har vi sat priserne. Dette er ikke altid tilfældet i andre lande, og en vis prisfleksibilitet eller overenskomstforhandlinger kan forventes. En første tilbudte pris, når overenskomstforhandlinger forventes i salget, er normalt meget højere end den pågældende vil sælge en vare til. Den person, der counteroffer vil svare med en meget lavere pris. Dette kan resultere i serier af counteroffers mellem køber og sælger, indtil prisen er aftalt eller køberen føler prisen er stadig for høj, og beslutter ikke at købe noget.

Vi ser stadig eksempler på tilbud og counteroffer i en række forskellige indstillinger, hvor varerne er købt og solgt i USA. Loppemarkedet, der er nævnt ovenfor, er et eksempel. Andre områder inden for salg, hvor tilbud og counteroffers flyve tykt og rasende omfatter ejendoms-og bilindustrien. Sælgere typisk bede om mere end de kan få, og købere typisk reagerer med counteroffers i håbet om at komme til en aftalt kompromis. Denne proces kan arresteres, hvis en anden person, som det er tilfældet med bolighandler, gør et tilbud på et hjem eller bil, der slår den oprindelige købers counteroffer, eller at nogle gange er højere end sælgers oprindelige tilbud.

Hvor godt din counteroffer på fast ejendom vil blive modtaget afhængig ejendomsmarkedet, hastende karakter eller mangel på samme af sælgeren, og interesse for andre kunder i ejendommen. Det samme gælder, når du køber biler, hverken fra forhandlere og private. Du kan næsten altid regne med, at køretøjer vil blive udbudt til dig til en højere pris end forhandleren betalt. Kendskab Bluebook værdi på en bil, forstå markedet i øjeblikket, og efterspørgslen efter den type bil, du leder efter kan hjælpe dig komme op med en succesfuld counteroffer. Normalt er den første tæller flere hundrede til flere tusinde US Dollars (USD) mindre end du er villig til at betale.

I situationer, hvor en løn, der tilbydes, ofte forventer virksomhederne, at løn skal forhandles. Dette er ikke altid tilfældet, især i job, der kun betaler mindstelønnen. Hvis du ikke er desperat i din søgen efter arbejde, bør du bestemt overveje at lave en counteroffer af en højere løn end den, du er i første omgang tilbudt, medmindre du føler, at lønnen er meget fair og rimelig. Det er typiske for virksomheder at tilbyde en lavere løn og håber, du vil acceptere det, eller prøve at måle din løn interesse, når du søger arbejde.

Generelt bør man ikke diskutere eller forhandle løn, før du har fået tilbudt jobbet. Hvis du er trukket ind i en sådan diskussion, bør du nævne en løn, der er på den høje ende af, hvad der anses for rimelig for dit erhverv, uddannelse og erfaringsniveau. Med andre ord beder om mere end du kan komme, men holde det rimeligt, og forventer, at arbejdsgiveren til counteroffer med et lavere beløb, kan der stadig være mere acceptabel end en indledende tilbud.

Hvad er en bank Obligationslaan?
Hvordan jeg refinansiere en bil betaling?
Hvad er en fornyede Lease?
Hvad er de forskellige typer af Boutique Investment Banks?
Er det bedre at købe eller leje et hjem?
Hvad er Fair Value Accounting?
Hvad er Omfattende indkomst?
Hvad Spørger Ændringer i mindsteløn?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvordan virker kreditkort forarbejdning online arbejde?

Leave a Reply

trade online