Hvad er en Credit garanti?

Et kreditgaranti er en form for forsikring, der hjælper til at beskytte interesserne for en sælger fra chancen for manglende betaling af en køber. Denne form for dækning er ofte udnyttes, når varer er importerede, der giver eksportøren en grad af beskyttelse, der ville være vanskeligt at opnå på anden vis. I nogle tilfælde er denne form for garanti udvidet gennem en statslig organisation. På andre tidspunkter, er den kreditgaranti stillet til rådighed gennem banker, der administrerer import og eksport transaktioner.

Den nøjagtige struktur af en kreditgaranti afhænger af de statslige regler, der styrer handlen. I en situation, hvor både køber og sælger er placeret i samme nation, er det ikke usædvanligt, at denne form for dækning, der skal udstedes i det, der kaldes en skrivelse af garanti. Dette er simpelthen et juridisk dokument, der bekræfter, at hvis køber undlader at afgive bud den aftalte kompensation for et køb, at forsikringsselskabet vil ære gælden. Et brev med garanti kan være i form af en personlig garanti fra en interesseret tredjepart, eller af en økonomisk enhed, der har udvidet en linje af kredit til køber.

Når kreditgaranti indebærer indførsel af varer, er formålet med dokumentet er at give den eksportør med forsikring om at blive kompenseret i tilfælde af, at importøren misligholder betalingen for forsendelsen. Ofte er det dokument, som en eksport reklamebureau i det land, hvor eksportøren har bopæl. Størrelsen af ​​den garanti for normalt afhænger af agenturets vurdering af kreditværdighed af køberen, og risikoen for forsendelse varer til det land, hvor køberen bor. Der er også muligheden for at få denne form for garanti fra en import-eksport bank, en strategi, der kan nogle gange give den ekstra fordel at give eksportøren med en rabat på en anden bank ydelser sælgeren ønsker at opnå gennem den samme finansielle institution.

Medens i fokus i en kreditgaranti er at beskytte interesserne hos de sælger eller eksportør, vilkårene er også i den bedste interesse for køberen. For eksempel i tilfælde af, at politiske uro fører til en manglende evne til køberen at overføre betaling for forsikringsdækning sikrer, at sælgeren ikke behøver at vente på erstatning. Ud fra dette perspektiv, gør garantien det muligt for forretningsforbindelse, der skal placeres på hold under uroen, og holder muligheden for at drive forretning igen efter den politiske krise er overstået.

Hvad er en Real Estate Investment Trust?
Hvad er en Udbytte Cover?
Hvad Er Futa Skat?
Hvad er en Payroll fradrag?
Hvad er aktivklasse Korrelationer?
Hvad er Bill Consolidation?
Hvad er direkte Deposit?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er en livrente Settlement?
Hvordan jeg Spot falske penge?
Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?

Leave a Reply

trade online