Hvad er en Credit Line?

En kredit linje eller linje af kredit, er mængden af ​​kredit til en låntager. Mængden af ​​kredit er oftest baseret på låntagers kreditværdighed. En kredit rating eller kredit score, er en vurdering af en låntagers kredit historie kombineret med deres aktiver og / eller passiver.

Måske den mest almindelige kreditlinje er det maksimale beløb, en person har på deres kreditkort. Det maksimale beløb, som en person kan bruge på deres kreditkort er den kredit for, at kredit-kort.

En anden almindelig form for kredit er det hjem egenkapital linje af kredit (heloc). Friværdierne er forskellen mellem det skyldige beløb på et hjem, og det beløb, som hjemmet er værd. En kassekredit er udvidet til en homeowner er baseret på størrelsen af ​​den egenkapital, de har i deres hjem. Etablering af en linje af kredit kræver flere startomkostninger, som skal tages i betragtning. Disse upfront omkostninger omfatter bedømmelse gebyrer, nogen forudbestemt ansøgningsgebyr, og / eller lukke omkostninger. Hertil kommer, typisk en heloc er en justerbar eller variabel rente, selvom det senere kan konverteres til en fast rente. Alle disse faktorer skal tages i betragtning når man overvejer, om de vil ansøge om et hjem egenkapital linje af kredit. Tilbagebetaling muligheder for en kassekredit bør også overvejes. Nogle tilbagebetaling muligheder tilbyder et sæt betaling for en fastsat periode. Andre tilbagebetaling muligheder tilbyder et minimum betaling over en nærmere fastsat periode. Desuden, når de sælger et hjem med en kreditlinje, skal restbeløbet betales fuldt ud inden afslutningen af ​​salget.

Kreditlinjer er også udvides til virksomhedsejere. En kredit linje i denne situation er ofte bruges til at tilføre likviditet til virksomheden. Denne likviditet kan anvendes til at udvide forretningen, købe nyt inventar, afbetale andre forretningsområder gæld, eller en række muligheder.

Disse kreditter kan sikres ved virksomhedsejeren sikkerhedsstillelse eller et pant mod den virksomhed eller de kan være usikrede. Når kredit er usikrede, virksomhedsejeren har for personligt at garantere, at kreditlinjen vil blive betalt. Hvis kredit ikke er betalt, kan virksomhedsejeren personlige formue skal bruges til at afbetale lånet. Virksomhedsejere bør være meget forsigtige, ligesom boligejere, i at kende alle de vilkår og betingelser for deres kredit linje. Misforståelse de vilkår og betingelser for tilbagebetaling af en kassekredit kan være ødelæggende for en virksomhed i vækst.

Både individuelle låntagere og erhvervslivet låntagere bør være meget forsigtig, når sikre en kassekredit. Sørg for at du forstår alle de krav og forpligtelser. Hvis noget er uklart, få afklaring. Kredit er et privilegium, der kan tages væk af et par ubevidst fejl – ikke gøre disse fejltagelser.

Hvordan finder jeg ud af dagsværdien af ​​afledte finansielle instrumenter?
Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?
Hvad er Extended Term Forsikring?
Hvad er en Equity bidrag?
Hvad er en dagsværdihierarki?
Hvad er struktureret gæld?
Hvad er de bedste tips til Private Equity Investering?
Hvad er genanskaffelsesomkostninger?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er driftsaktiver?
Hvad er kreativt bogholderi?

Leave a Reply

trade online