Hvad er en Cross Trade?

Et kryds handel er en investeringsstrategi, hvor en enkelt mægler udfører en ordre til at købe, og en ordre til at sælge den samme sikkerhed på samme tid. Dette indebærer ofte en sælger og køber, som begge kunder hos samme mægler, selv om korset handelsstrategi kan involvere en investor, der er ikke en almindelig kunde hos mægler. Afhængig af de regler, der styrer den fondsbørs, hvor værdipapirerne handles, kan denne type handel ikke være tilladt. Selv i miljøer, hvor korset handel betragtes som en acceptabel praksis, er der som regel nogle begrænsninger i brugen heraf.

Et af de spørgsmål, som mange finansielle eksperter har med korset handel er, at mægleren kan vælge ikke at foretage handler på børsen. I stedet kan mægleren bruge for at købe for at udligne for at sælge, effektivt at skabe en udveksling mellem de to klienter. Dette åbner døren for en eller begge parter ikke modtage den bedste pris for enten del af den dobbelte transaktion, et faktum, der forårsager mange investorer og børsmæglerselskaber til at afstå fra at deltage i denne type aktiviteter.

På grund af den potentielle faldgruber af denne type transaktion, har mange reguleringsorganer indført regler, der gælder for hvornår og hvordan krydset handel kan blive misbrugt. I USA, skal en mægler være parat til at fremlægge beviser til Securities and Exchange Commission om hvorfor denne type transaktion fandt sted, og hvilken gavn for begge parter modtaget fra handlen. Medmindre både investorer modtaget nogen drager fordel af transaktionen, er der en god chance for, at aktiviteten ikke er i overensstemmelse med reglerne indført af SEC.

En lignende praksis på tværs af handelen kaldes matchning af ordrer. Dette er en situation, hvor en mægler har modtaget en ordre til at købe aktier i en bestemt bestand til en bestemt pris, og samtidig modtager en ordre fra en anden kunde til at sælge den samme bestand til samme pris. På nogle nationer, kan mægleren blot matche de to, i realiteten skabe en swap mellem de to kunder, der tillader den enkelte investor at modtage, hvad han eller hun ønskede fra transaktionen. I andre indstillinger, skal mægleren rent faktisk vises på børsen gulvet, erklærer hensigt at købe aktierne til den ønskede pris, og spørge, om der er nogen indvendinger. Hvis ikke, så den mægler provenuet til at købe aktierne, og derefter giver dem til samme pris til kunden. Mægleren fordele ved at opkræve transaktion gebyrer, og de to investorer drage nytte af hurtig udførelse af deres ordrer.

Hvad er Warehousing?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting-software?
Hvad er fattigdom Mentalitet?
Hvad er Deltagelsesbaserede budgettering?
Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?
Hvordan handler jeg en gave?
Hvad er en samlet gæld til Total Asset Ratio?
Hvad er de forskellige typer af Federal Grants?
Hvad er Bruttoresultat?
Hvad er en Estate Sale?
Hvad er en Bond citat?

Leave a Reply

trade online