Hvad er en dag Trading Room?

Generelt, finansieringseksperter definere en dag for handel rum som et rum, hvor flere virksomheder engagere sig i dag for handel af aktier og andre finansielle produkter. Dagen handel værelse har udviklet sig fra en historisk del af den “åbne ramaskrig markedsplads” til en elektronisk forbundet kontor, hvor personer ofte bruger avanceret teknologi til at gøre handler. Forskellige former for daytrading værelser er sat op til at tjene med henblik på en konkret virksomhed eller anden part.

I tidligere tider, har handel rummet også blevet identificeret som en “handlerne,” eller “trading floor”. Ideen er den samme

en dag for handel rum vil typisk have flere skriveborde samt et åbent rum. Erhvervsdrivende vil bruge computere og software til at spore, købe og sælge aktier eller andre genstande, mens du kommunikerer det er relevant.

Typer af daytrading Værelserne varierer fra dem, der er oprettet af en investeringsbank eller andre klassiske finansieringsinstitut, for andre er oprettet af markedet undervise virksomheder eller andre parter. I klassisk investeringsbank handel gulve, for eksempel har to typer af fagfolk været kendt for at dele et værelse. Konventionelle handlende er engageret i at købe og sælge aktier, mens “market makere” forfølger forskellige former for transaktioner.

Hvad gør en dag for handel værelse unikke er, at handlen foregår inde i er blevet udpeget som kortfristede handelsaktivitet. Day handel er en iboende risikabel aktivitet, der er ofte forfulgt af virksomheder med enorme kapital, så det giver mening, at dagen handel værelser rumme en vifte af erhvervsdrivende, og kombinerer kontorlokaler effektivt. Når en virksomhed beskæftiger adskillige lyse folk med kendskab til den finansielle sektor, kan denne virksomhed oplever ofte et nettoresultat fra at tage kortfristede handel risici. Af denne grund, advarer eksperter enkelt investorer om, at denne form for handel ikke er ofte rentabelt for dem med en lavere værdi af aktiver.

Erhvervsdrivende i et moderne handelssystem værelse vil ofte have en vifte af software og værktøjer til rådighed for dem. De vil normalt få markedet tilsluttet software til tracking realtid prisen på aktier og fonde. De kan også have proprietære kommunikationsværktøjer. En anden fælles værktøj for dem, på en dag for handel værelse er software, der benytter algoritmer til at forudsige værdier, som kan give et handelssystem værelse en kant i et volatilt marked.

Selv om handelen kan gå videre i de enkelte rum, en dag for handel værelse fostrer åben kommunikation mellem erhvervsdrivende, og skaber en energisk psykisk miljø samt. Virksomhederne kan vælge at huse deres virksomheder på denne måde til en række forskellige årsager. Day trading lokaler kan også fremme uddannelse, når stor personaleudskiftning findes i en finansiel virksomhed.

Hvordan får jeg en bedre Revolverende Credit Limit?
Hvad er Global Financial Risk?
Hvad er psykografi?
Hvad er en skat Cap?
Hvad er partner Buyout?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er en venturekapitalist?
Hvad er en fradragsberettiget?
Hvad er de bedste tips til brug af Financial Accounting?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er uventede fortjenester?

Leave a Reply

trade online