Hvad er en Dealing skrivebord?

A, der omhandler skrivebord eller trading desk er et skrivebord i en finansiel institution, hvor realtid handel med værdipapirer foregår. Beskæftiger sig skriveborde kan findes på gulvet i sikkerhed udvekslinger, på kontorerne for mægler / handlere, og andre steder, hvor folk forventer at have adgang til realtid handel. En licens repræsentant er til rådighed for at tage ordrer fra kunder, som for mange kommer i eller telefon deres ordrer til beskæftiger sig skrivebordet, afhængigt af indstillingen og situationen. Der arbejder i sådanne positioner skal overholde de love om aktiviteter af værdipapirer repræsentanter.

Den beskæftiger sig skrivebord er en bogstavelig skrivebord med plads til en edb-handelssystem, telefonnummer, og andre værktøjer en repræsentant kan have brug for adgang til. Det handelssystem og telefon tillade folk at placere ordrer og foretage handler øjeblikkeligt, kommunikere med andre erhvervsdrivende, samt handelssystemer. Making tilbud hurtigt, er ofte afgørende for at udnytte den bedste pris eller et pludseligt skift i markedet, og kunderne forventer at kunne udføre handler øjeblikkeligt.

Typisk er en behandler skrivebord fokuseret på en bestemt type af sikkerhed som aktier eller obligationer. Repræsentanten har erfaring og uddannelse i håndtering af værdipapirer af den pågældende karakter, og kan udføre de mest effektive og hensigtsmæssige tilbud på vegne af kunder. Folk der har brug for at handle i flere typer værdipapirer kan telefonen i ordrerne til andre der beskæftiger sig skriveborde eller anmode om henvisning fra finansielle rådgivere og repræsentanter. Kunder hos et firma som en mægler har som regel adgang til en række repræsentanter til at imødekomme deres behov, som mæglere ønsker at holde deres kunder loyale over for dem så de kan gøre mere på provision.

Den person bag beskæftiger skrivebord er bemyndiget til at foretage handler på vegne af mennesker, der er repræsenteret ved repræsentants firma, og repræsentanter kan også lave deres egne handler. Der kan være visse restriktioner for handel, afhængigt af sikkerheden, og folk kan ikke udføre ulovlige handler. Hvis en repræsentant mener, en handel kan være ulovligt i naturen, kan det blive afvist og indberettes til myndighederne af hensyn til at holde trading floor fair for alle deltagere.

At arbejde hos A, der omhandler skrivebord kræver en række færdigheder. Mennesker er nødt til at kunne handle hurtigt, analysere situationer hurtigt, og arbejder godt sammen med andre. Kundeservice er en vigtig færdighed for folk interagere direkte med kunder, som er evnen til at netværke med andre repræsentanter og handlende at få en handel gennemført ordentligt. De timer kan være lange og arbejdsmiljø er ofte meget stressende.

Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er Level Term Forsikring?
Hvad er intern Expansion?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er Vendor Finansiering?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er Bolig i udlandet?
Hvad er personlig forbrug?
Hvordan laver jeg udbetalinger I en Endowment Politik?
Hvad er likvide aktiver?
Hvad er en rød Penny?

Leave a Reply

trade online