Hvad er en Debt / Equity Ratio?

Gæld / egenkapital-forholdet er et mål for hvor stor en andel af egenkapitalen i forhold til gæld, der er anvendt til at finansiere forskellige dele af en virksomheds drift. Det bruges som en standard for at bedømme en virksomheds finansielle stilling. En gæld / egenkapital er beregnet ved at tage den samlede passiver og dividere det med egenkapital.

Der er en række variationer, der kan tages hensyn til ved fastsættelsen af ​​en gæld / egenkapital-forhold. For eksempel, det meste af tiden passiver omfatter kun langfristet gæld, som gælden finansieret via obligationer eller andre former for business lån. Preferred bestanden er et andet eksempel. Ved fastlæggelsen af ​​gæld / egenkapital-forhold, kan det blive talt som et aktiv eller en forpligtelse.

Mens virksomhederne kan have andre typer af passiver, som de er anført i et regnskab, der skal betales Ledger, kan disse eller ikke kan regnes som passiver for beregningen af ​​en gæld / egenkapital-forhold. I mange tilfælde, fordi de ændrer sig så ofte kan det ikke give en helt præcis redegørelse for forpligtelser for en virksomhed. Derfor, uanset om de anvendes, er rent subjektiv afgørelse truffet af selskabet.

Da ikke alle virksomheder sammenligne de samme ting, når de yder en gæld / egenkapital, skal investorerne passe. Selvom en virksomhed kan se bedre end et andet, kan det hele være baseret på, hvad der bliver opført som gæld og egenkapital. Med denne viden er nøglen til virkelig at forstå, hvordan en virksomhed kan sammenlignes med en anden.

Investorerne vil bruge den gæld / egenkapital primært for at afgøre, hvor meget risiko der kan være i enten at købe aktier i virksomheden ved at gøre status, eller købe obligationer udstedt af selskabet. Hvis en gæld / egenkapital afslører en højere gæld sammenlignet med egenkapitalen, kan investorer overveje at virksomheden en større risiko. Derfor kan de kræve en højere rente inden de blev lokket til at købe obligationer eller måske ikke være villige til at investere i lager.

Virksomheder, der måtte ønske at gå til obligationsmarkedet eller holde aktiekurserne over en vis pris nært se deres gæld / egenkapital-forhold. Nogle gange, kan virksomhederne have mulighed for at betale nogle langsigtede gældsforpligtelser i et forsøg på at forbedre dette forhold. Dette kan hjælpe virksomheden på lang sigt situationen.

En måde at gøre dette ville være af likvidere aktiver. Selvom likvidere nogle aktiver at afbetale gælden kunne være et nulsumsspil, fordi gæld og egenkapital både reducere, kunne det være en fordel også. Virksomheden vil gavne, for eksempel fra ikke at have rentebetalingerne på gælden, hvilket kan gør det muligt at opbygge egenkapital hurtigere. Men, i væsentlig grad ændrer et gæld / egenkapital er noget, der ikke er gjort i løbet af nogle uger.

Hvad er Explosion Insurance?
Hvad er en Undervisningen Tax Credit?
Hvilken er den bedste måde at stoppe IRS løn udlæg?
Hvad er en UPREIT?
Hvad er et lån?
Hvad er Free Enterprise?
Hvad er Basel-aftalerne?
Hvad er international finansiering?
Hvad er en Short-Term Bond ETF?
Hvad er en leje Ledger?
Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?

Leave a Reply

trade online