Hvad er en Deed of Slip?

En gerning om frigivelse er et dokument, underskrevet og udført af trustee eller begunstiget af en bestemt ejendom eller interesser, der angiver en tilfredshed gældsætning. Dette kan indebære fast ejendom, en kontrakt eller et juridisk bindende dokument.

I tilfælde af fast ejendom, indikerer det, at den ejendom, der blev afholdt i tillid på grund af den gældsforpligtelse nu kan frigives. Når enkeltpersoner købe deres hjem, de ofte engagere en finansiel institution til at etablere et realkreditlån til køb af ejendommen. Til sikkerhedsstillelse, tager pengeinstitut om et retskrav for den ejendom, indtil lånet er opfyldt.

Når en pant-eller realkreditlån er sat på en ejendom, er enten en gerning af tillid eller et realkreditlån tilknyttet ejendommen. Dette giver långiveren eller kurator begrænsede rettigheder til fast ejendom. Når pant betales fuldt ud, långiveren eller lienholder afkald på disse rettigheder tilbage til ejeren.

Når forpligtelsen er afhjulpet, er en formel frigivelse af en gerning af tillid eller en frigivelse af pant i fast ejendom registreres. En gerning om frigivelse angiver skøde og titel er blevet opgivet tilbage til ejeren. I mange tilfælde vil dette ske i form af en quitclaim gerning.

Et andet eksempel på en gerning af frigivelsen ville være, hvis en låntager ønskede at sælge en del af hans eller hendes ejendom og betale ned realkreditlån med overskuddet. Den lienholder eller kurator ville give låntageren et skøde for overgang til den pågældende del af ejendommen, han eller hun ønskede at sælge. På denne måde kan ejendommen blive solgt med en klar titel til den nye køber.

En gerning om frigivelse kan også målrette en tvist at blive løst eller forhindre en i at opstå. Denne regel er et løfte, af den ene part, ikke foretage nogen fremtidige krav som følge af betaling eller specifikke foranstaltninger iværksat af en anden part. Dette kan også anvendes til en situation er “afgjort af retten.” I disse tilfælde vil en gerning for overgang blive udarbejdet angiver detaljerne i forliget.

Bestemmelser generelt indeholde en beskrivelse af hvilke handlinger hver af de involverede part skal træffe, vilkårene for løsladelse, en frihed fra indrømmelse af erstatningsansvar, og en specifik spærring af eventuelle fremtidige retssager. En gerning om frigivelse dokument normalt indeholder typisk standardtekst klausuler til at tilfredsstille enhver aftalt bekymringer.

I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er en Equity Holder?
Hvad er en kontant transaktion?
Hvad er de forskellige typer af ydelser til selvstændige erhvervsdrivende?
Hvad er kapitalindkomst?
Hvad er et tab fremførselsberettigede?
Hvad er personalegoder?
Hvad er en realiserede afkast?
Hvad er partnerskab Regnskab?
Hvordan åbner jeg en konto?
Hvad er en ekstraordinær tab?

Leave a Reply

trade online