Hvad er en Deed of Surrender?

Skødet af overgivelse er et dokument, der gør det muligt at overføre ejerskab af ejendom for en bestemt periode og på særlige betingelser. Dybest set har juridiske instrument gør det muligt at overføre en ejendom ved at overføre eller give afkald på alle krav på ejendommen til den enkelte bedrift den underliggende titel. Det dokument, der gør det muligt at afvikle alle udestående fordringer, der kan knyttes til et givent stykke ejendom.

Det er muligt at bruge en gerning af overgivelse i situationer, hvor flere mennesker har et liv interesse i en given ejendom. For eksempel, hvor flere voksne børn er at afvikle boet efter afdøde forældre kan en gerning for overgivelse bruges til at forenkle processen med at sælge ejendom, som er en del af boet. Dette gælder især, hvis mere end ét barn, der er en vis grad af krav på den ejendom, som er under overvejelse.

En gerning for overgivelse kan også bruges til at rydde eventuelle tiloversblevne problemer med etableringen af ​​en klar adkomst til en ejendom. Dette gælder især, når der synes at være nogle uoverensstemmelser i de gerninger, der er udstedt på ejendommen i fortiden. Afhængig af den nøjagtige karakter af de uoverensstemmelser, kan det være nødvendigt at indhente en gerning af overgivelse fra tidligere ejere, før en klar titel er etableret og et skøde udstedt til den nuværende ejer.

Det er vigtigt at bemærke, at gerning for overgivelse normalt anvendes i situationer, hvor forholdet mellem de implicerede personer, der er noget venskabeligt. Udstedelse af dokumentet kræver ikke mere end udarbejdelsen af ​​teksten af ​​en kvalificeret advokat eller ejendomsmægler, at opnå de nødvendige underskrifter, og efter at have skødet for overgivelse notarized og arkiveret med de relevante kommunale bureau.

Der er en anden anvendelse af en gerning for overgivelse, der er relativt almindelige. Når ejeren af ​​record vil være tilgængelig for et bestemt tidsrum, kan der være visse fordele forbundet med midlertidigt at overføre en ejendomsret til en anden person eller enhed. Når dette er tilfældet, kan skødet for overgivelse omfatter en bestemt periode, hvor titlen er overført til en anden person. Når slutdato for overgivelse passerer, automatisk titlen tilbage til den oprindelige ejer.

Generelt sikrer en gerning af overgivelse at titlen til ejendommen er gratis og fri af eventuelle udestående fordringer. Uanset om den bruges som en midlertidig foranstaltning eller en permanent løsning, skødet af overgivelse eliminerer risikoen for spørgsmål om ejerskab vil opstå på et senere tidspunkt.

Hvad er et pant engagement?
Hvad er en Finders Fee?
Hvad er arbejdsformidling gebyrer?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Group?
Hvad er Family Financial Management?
Hvad betyder Above Water Mean?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?
Hvad er et direkte Premium?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Hvad betyder Cash Is King Mean?

Leave a Reply

trade online