Hvad er en Deed of Trust?

I USA, er en gerning af tillid (eller fundats) en dokumentation for gælden. Det er rekord for overdragelse af titlen på en ejendom til en tredje part til at indgå som sikkerhed. Det er en fælles metode til finansiering af din ejendom ejendom i flere stater. Det er også indspillet dokument titel i offentlige registre.

En gerning af tillid instrument identificerer den retlige beskrivelse af ejendommen, som låntager og långiver, lånebeløbet, lånet start og løbetid. Det præciseres også, sent gebyrer, forudbetaling sanktioner, justerbar eller fast rente og eventuelle retslige procedurer eller bestemmelser og krav.

Mens de fleste stater bruge et realkreditlån, stater som Californien bruge en gerning af tillid. Denne gerning etablerer en administrator som indehaver titel til ejendommen, indtil forpligtelsen er betalt fuldt ud. Med andre ord er der en tre-parti system: køberen af ​​ejendommen, der ansøger om lånet, långiver, og administratoren, der er indehaver af skødet af tillid i god tro for långiver og låntager.

Ofte en titel virksomhed er tildelt som administrator. De vil skøde af tillid som sikkerhed for realkreditlån eller lån selskab. Når ejendommen er betalt ud, vil titlen selskabsmeddelelse skødet af tillid i form af en Deed of Release. På det punkt er titlen overført til køberen, mærket “betalt fuldt ud”.

Titlen Virksomheden er en tavs køretøj i de fleste transaktioner og handler uafhængigt fra køber eller långiveren. Kun hvis der er en misligholdelse af lånet vil de tage et aktivt roll. På det tidspunkt vil kurator indgive en meddelelse om misligholdelse, hvilket giver låntageren 90 dage til at betale eventuelle efterbetalinger og bøder. Ved afslutningen af ​​den tid, og en 21-dages Avisudgivelse varsel, har administratoren beføjelse til at sælge ejendommen og anvende provenuet til at afbetale långiver.

Mens en gerning af tillid etablerer titlen til administratoren, køberen stadig holder de rettigheder og privilegier af ejendommen. Den væsentligste forskel mellem et realkreditlån og et skøde af tillid er, at en gerning af tillid gør det muligt for administratoren at afskærme på ejendommen direkte. De behøver ikke at tage standard for retten.

Hvad er en selvangivelse?
Hvad er de uden bankkonto?
Hvilke faktorer påvirke prisen på en telefonregning?
Hvad er en Z-score?
Hvad er en resultatopgørelse (P & L) Erklæring?
Hvad er en rimelig realkreditlån?
Hvad er Bank Vederlag?
Hvad er dage syne?
Hvad er en betalings-kort?
Behøver jeg at Skriv i bagsiden af ​​et kreditkort?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?

Leave a Reply

trade online