Hvad er en delindeks?

Et delindeks er en sektor af markedet, som kan indgå i et større indeks, men kan også studeres på egen hånd. Udførelsen af ​​sektoren er normalt målt ved at tage gennemsnittet udførelsen af ​​alle de bestande, der indgår i det. Investorer vil ofte bruge delindeks oplysninger, hvis de praktiserer sektoranalyse, som analyserer en bestemt sæt af lagre, der ligner hinanden. Subindexes er bedst at bruge ved at sammenligne deres nuværende præstationer til andre indekser og til deres egne tidligere resultater.

Investorerne kan vælge bestandene individuelt, sporing højde-og lavpunkter af specifikke lagre og forsøger at skelne den fremtidige bevægelse. En anden måde at angribe aktiemarkedet er at se på det store billede, afgøre, hvilke initiativer til at gøre ved flytning af store dele af markedet. Indekser er en måde at spore sådanne bevægelser, som de gruppere lignende lagre sammen for at få et bredt billede af denne sektor af markedet. Ved hjælp af en delindeks sætter en finere punkt på en bestemt gruppe af fiskebestande.

I de fleste tilfælde er en delindeks blot en af ​​mange subindexes, der udgør en stor indeks. For eksempel kan et bestemt aktiemarked enhed producerer en olie-indeks, der holder styr flytning af alle olierelaterede aktier. Inden for denne store gruppe, kan der være subindexes at spore olieraffinaderier, olieproducenter, og så videre. Afhængigt af hvordan indsnævre investor ønsker omfanget at være, kan visse subindexes virkelig lokalisere udførelse af et aspekt af en industri.

Dette bliver værdifuldt for en bestand erhvervsdrivende, der foretrækker at gør hende til valg på grundlag af sektoranalyse. Sektor analyse undgår udførelsen af ​​enkelte bestande til at tage et kig på, hvordan grupperinger af lagre laver, og subindexes kan være nyttig i denne stræben. For eksempel, hvis en delindeks spore guld-mineselskaber er Trendvisning opad så en investor kan købe kraftigt fra alle af de bestande, der er indeholdt i denne gruppe.

En anden måde at subindexes anvendes af investorer, er som grundlag for at købe indeksfonde. Indeksfonde er værdipapirer, der forsøger at få et stykke af alle de bestande, der udgør et bestemt indeks. Hvis dette gøres korrekt af fondsadministratoren, så udførelsen af ​​indekset Fonden bør efterligne bevægelsen af ​​det særlige indeks følger det. Ved honing ind på en særlig lukrativ delindeks, kan en investor kunne vælge et indeks fond, viser sig at være særdeles rentabel.

Hvad er et aktiv Omsætning?
Hvad er Investeringsejendomme satser?
Hvad er gebyr-baserede Financial Planning?
Hvordan vælger jeg den bedste jord realkreditlån?
Hvad er et universitet Endowment?
Hvad er Building Insurance?
Hvad er en Central Bank?
Hvordan beregner jeg et break-even punkt?
Hvad er en Convenience Udbytte?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvordan kan jeg reducere kreditkort udgifter?

Leave a Reply

trade online