Hvad er en Derivatives Exchange?

En derivater udveksling er et finansielt marked, hvor folk kan købe, salg og bytte derivater, en særlig form for finansielt instrument. Der er mange former for derivater, men alle omfatter de grundlæggende format af en kontrakt med en værdi baseret på et underliggende aktiv. Kontrakten i sig selv har ingen iboende værdi, men folk kan købe og sælge de kontrakter, adgang til deres underliggende værdi. Handel på et derivatbørs kan indeholde såkaldte “vanilla” eller “eksotisk” derivater, og at det er muligt at deltage i en række investerings-aktiviteter, hvoraf nogle kræver avanceret handel færdigheder.

I et almindeligt eksempel på en vanille derivat, kunne et olieselskab købe en futures-kontrakt, giver det ret til at købe en bestemt mængde olie på en bestemt dato i fremtiden for en bestemt pris. Olieselskabet kan gøre dette med det mål at låse i en god pris, eller at være i stand til at sikre en pris, uden at skulle købe olie øjeblikkeligt og gemme det er nødvendigt. Virksomheden kunne senere beslutter at handle kontrakten på det sekundære marked, der sælger den til en anden, der kan arbejde videre samhandel det.

Folk handel på et derivatbørs ønsker at drage fordel af stigende og faldende priser på de underliggende aktiver, herunder forventede pris skift. De har ingen hensigt om at komme i besiddelse af de aktiver, der er nævnt i kontrakten, og er i stedet interesseret i fortjenester på prisen variationer. Denne type handel forudsætter evnen til at følge brancher nøje, præcist forudsige markedets bevægelser, og handel på det rigtige tidspunkt.

Nogle handlende på en derivatbørs repræsentere sig selv. De bruger deres investering evner til at opbygge blandede porteføljer, herunder derivater, og kan håndtere en stor mængde af handler. Andre repræsenterer institutioner og individuelle investorer, gennemførelse af handler på vegne af andre mennesker. Dette arbejde kræver en særlig pligt til omhu, som erhvervsdrivende skal udvise større forsigtighed, når man arbejder med en anden persons penge.

Finansielle publikationer kan spore aktivitet på et derivatbørs. De har en interesse både i omfanget og karakteren af ​​den handel, og hvad handler har at sige om de forventede priser for råvarer. For eksempel, hvis der er en hurtig stigning i majs Futures kan det være tegn på en potentiel stigning i prisen på majs i fremtiden, da de høje handelsaktivitet tyder på, at der kan være et misforhold mellem udbud og efterspørgsel på markedet.

Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?
Hvad er en kapitaltilførsel?
Hvad er nationale gæld?
Hvad er Loan Stock?
Hvad er de forskellige typer investeringsfonde?
Hvad er Overskudsdeling?
Hvad er en kredit check?
Hvad er eksakt interesse?
Hvilke grupper er betragtes som høj-risiko drivere?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er en proportional skat?

Leave a Reply

trade online