Hvad er en digital tegnebog?

Stigende grad er Internettet bruges ikke bare som et sted for information, men også som et sted for shopping og kommercielle transaktioner. Det meste af tiden, online køb kræver betaling med kreditkort eller bankkonto overførsel. Teknologi kendt som en digital tegnebog gør online shopping lettere og hurtigere ved at tilbyde forbrugerne en elektronisk måde at lagre betalingsoplysninger. Digital tegnebog programmer fjerne behovet for at indtaste betalingsoplysninger i individuelle e-handel hjemmesider. Digital tegnebøger kan oprettes enten til almindeligt brug eller til brug med en bestemt web-leverandør, og kan ofte endda tilgås og bruges fra smartphones.

Udtrykket “digitale tegnebog” gælder for en række programmer, der giver forbrugerne mulighed for elektronisk at overføre penge fra personlige konti for at betale for varer eller tjenesteydelser. Begrebet den digitale tegnebog frem som en måde at fremme sikre elektroniske pengetransaktioner, samt en måde at gøre online shopping mere effektiv. Den grundlæggende forudsætning for en digital tegnebog, også nogle gange kaldet en e-wallet, er at skabe en sikker online rum til opbevaring af betalingsoplysninger, som kan tilgås af en autoriseret bruger når som helst og hvor som helst. Ingen manuel indtastning af kontooplysninger er påkrævet, når du bruger et e-wallet-program.

Der er to grundlæggende typer af digitale tegnebøger: dem, der ejes af forbrugerne, og dem, der ejes af Sælger-hjemmesider. Den enkleste tegnebøger er ejet af sælgere. Når en hjemmeside tilbyder at gemme betalingsoplysninger til næste gang, normalt tilgængelige med password, er det websted, der tilbyder at oprette en e-wallet. At e-wallet vil opføre sig som et håndgribeligt pung næste gang, at brugeren besøger webstedet. Brugeren vil være i stand til at indtaste sit id-oplysninger, og som regel derefter gøre lidt mere end klik for at betale. Aldrig gang må han rækker ud efter sin virkelige tegnebog eller indtaste et tal i stedet.

En mere kompliceret digital tegnebog program er en bruger-ejet konto-system. Bruger-ejede tegnebog systemer giver brugerne mulighed for manuelt at indtaste deres betalingsoplysninger, herunder kreditkort og bank routing data, til at oprette en personlig konto. Igen, er denne konto typisk er fastgjort med en række forskellige passwords og autentificering udfordringer. Når den er aktiveret, kan kontoen ofte bruges på tværs af internettet til at foretage betalinger på ethvert websted, der understøtter dens teknologi. De regnskaber understøtte elektronisk handel ved at muliggøre køb, debet, og indlån ved hjælp af oplysninger, der allerede er lagret og valideret. Eksempler på nogle af de mere populære personlige e-wallet-programmer er PayPal ™, Neteller ®, og Moneybookers, for at nævne nogle få.

Sikkerhed er en topprioritet for digitale tegnebog programmer. På internettet kan oplysningerne ofte være fanget i transit af tredjeparter, som måske eller måske ikke har ondsindede hensigter. De fleste digitale tegnebog programmer er beskyttet af flere lag af kryptering for at undgå utilsigtede deling. Programmerne er også normalt sikret med adgangskoder og andre autentificering enheder for at sikre, at kun de navngivne ejeren kan få adgang til de lagrede regnskab at foretage indkøb.

Mange digitale tegnebøger er også mobile-kompatible, hvilket betyder, at brugerne kan tilgå og administrere konti fra deres telefoner. Flere og flere indkøb bliver lavet med web-kompatible telefoner, og med den trend, støtter flere og flere telefoner digitale tegnebog programmer. Digitale tegnebog programmer er også typisk udstyret til at håndtere mikrobeløb – det vil sige en betaling af en lille sum penge – hvilket kan være nyttigt i at købe apps og andet tilbehør til telefonen, fra telefonen. Teknologi eksperter og fagfolk, forudser, at digitale tegnebøger i stigende grad vil være den foretrukne måde at betale for de fleste hvert køb.

Hvad er en Comaker?
Kan jeg få et realkreditlån lån med Bad Credit?
Hvad er social kapital?
Hvordan vælger jeg den bedste Trader Software?
Hvem skal betale underholdsbidrag?
Hvordan køber jeg Palladium?
Hvad er en Bank Trust afdeling?
Hvad er Nuværende gæld?
Hvad er en hård Market?
Hvad er fordele og ulemper af langfristede lån?
Hvad er Indre værdi?

Leave a Reply

trade online