Hvad er en Direct Repair Program?

Visse auto forsikringsselskaber anvender en direkte reparation program til at give reparationer for deres forsikringstagere. I et direkte reparation program, udfylde et sammenstød butik og et Bilforsikring virksomheden en kontrakt om at levere reparationer for forsikringsselskabets sagsøgere. Første gang brugt sidst i 1970’erne, den direkte reparere programmet koncept steg i slutningen af ​​80’erne og begyndelsen af ​​90’erne.

Det er sådan et direkte reparation programmet virker: du er involveret i en ulykke, og kontakt din auto forsikringsselskab eller forsikringsgiveren af ​​AT-fejl driver. Den automatiske forsikringsselskab så henviser dig til et netværk af praktisk placeret reparation faciliteter, der tilbyder en begrænset levetid garanti på reparationer på dit køretøj. Den service kan også tilbyde on-site udlejningsbil ordninger. Fordi forsikringsselskabet og kollisionen butikken håndtere alle de detaljer og papirarbejde, behøver du ikke at gøre det.

Kollisionen butik og auto forsikringsselskab definere de særlige bestemmelser i et direkte reparation program. Fordelen ved at kollisionen specialist den stadige strøm af henvisninger. En kollision shop kan deltage i en eller flere, forsikringsselskabernes direkte reparation.

Selv om et direkte reparation program kan skabe yderligere papirarbejde for et organ, butik, kan det også forhindre forsinkelser. Når en yderligere del er behov for en reparation, er butikken ikke at stoppe med at arbejde på et køretøj til at vente på en forsikring til justering af at revurdere situationen. Forsikringsselskaber fremme fordelene ved et direkte reparation program til deres kunder som bekvemmelighed, garantier på reparation, og den frihed fra skøn og andre papirer detaljer.

Nogle direkte reparation program kontrakter mellem forsikringsselskaberne og kollision specialister kræver reparatør til at skrive alle skøn ved hjælp af eftermarkedet eller bjærgning dele. Andre oplysninger kan tildele ansvar af nogen ikke-væsentlige reparationer til kunden. Nogle kontrakter også kræve, at kollisionen butikken til at påtage sig ethvert ansvar for udførte reparationer og skadesløsholde forsikringsselskabet fra enhver retssag kunden måtte bringe.

I visse stater i USA kræver lovgivningen, at forsikringsselskaberne må indrømme enhver kvalificeret kollision værksted i deres direkte reparation program. Dette forhindrer forsikringsselskaber kan begrænse antallet af karosserier reparation virksomheder eller steder, som de har direkte reparation. I disse tilfælde kan enhver bil kroppen reparere virksomhed eller sted, der opfylder objektive kriterier for at deltage i et forsikringsselskabs direkte reparation program.

Hvad er en finansiel leasing?
Hvad er medicinsk Retirement?
Hvad er vandret Analyse?
Hvad er en monetær model?
Hvad er kapitalinvesteringer obligationer?
Hvad er fordele og ulemper ved Balloon betalinger?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er Core Banking?
Hvad er en Endowment Fund?
Hvad fungerer Eksponering?
Hvad er en anslået Premium?

Leave a Reply

trade online