Hvad er en direkte Bank?

En direkte bank er en bank-operation, der ikke opretholder gren steder eller enhver anden form for mursten og mørtel netværk. I stedet denne type bank leverer tjenesteydelser i et virtuelt miljø, der er udvidet med alliancer, der giver kunderne adgang til deres konti via kontantautomater der drives af andre finansielle institutioner, og muligheder for at gennemføre mail bankvirksomhed. Takket være vækst af internettet, disse typer af banker tilbyder ydelser til kunder med relativt få begrænsninger i forhold til geografisk placering.

Med et direkte bank, adfærd kunder størstedelen af ​​deres bank online. Dette omfatter adgang til bankkonti, overføre penge mellem konti, og endda udnytte online-regningen betaler ydelser. De fleste banker af denne type acceptere direkte indskud til lønsedler, hvilket gør det nemt at strukturere brug, så der ansigt til ansigt interaktion ikke er nødvendigt. En række direkte bank-virksomheder tilbyder også bil lån, realkreditlån, og den samme vifte af finansielle tjenesteydelser, som enhver gren af ​​en traditionel bank.

Sammen med online banking muligheder, vil et direkte bank tilbyder ofte gavn af telefon banking. Denne service gør det muligt at kontrollere saldi, overføre penge mellem konti, foretage betalinger på lån hos banken, og en række andre muligheder. Ligesom netbank adgang er beskyttet med en række sikkerhedsforanstaltninger, telefonen mulighed også kræver den korrekte legitimationsoplysninger til at få adgang til kontooplysninger og udføre forskellige transaktioner.

Som en udbygning af netbank valgmuligheder, er det ikke usædvanligt, at en direkte bank til også at tilbyde mobile banking. I nogle tilfælde, indebærer denne brug af en særlig applikation udviklet til brug på mobiltelefoner. Når den mobile banking løsning er på plads, kan kunderne udføre de fleste typer af bankforretninger direkte fra en mobiltelefon, i stedet for at skulle ringe eller bruge en computer til at håndtere bankkonti. Denne løsning er især praktisk for folk, der rejser, og kan være nødvendigt at foretage en transaktion, mens en rute til en destination.

Populariteten af ​​den direkte bank fortsætter med at stige som internet-teknologi gør brug af denne type banking service mere attraktivt for kunderne. Rentesatser der tilbydes af disse banker er ofte konkurrencedygtige med priser, der tilbydes af de mere traditionelle mursten og mørtel institutioner, selv dem, der vedligeholder web-adgang sammen med et netværk af lokale afdelingskontorer. Som med enhver bank-virksomhed, bør forbrugerne undersøge baggrunden og den finansielle stabilitet i nogen direkte bank, før du vælger at åbne en konto og placere penge i disse konti.

Hvad er de bedste tips til at sælge en livrente?
Hvad er en rest modtageren?
Hvad er anden realkreditlån?
Hvad er en blandet fond?
Hvad er en godkendt kontrakt deltager?
Hvad er Deeds?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF Broker?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad er et køb af værdipapirer aftale?
Hvad er et driftsresultat?
Hvad er den nominelle kapital?

Leave a Reply

trade online