Hvad er en Dollar bind?

Dollaren volumen er den samlede værdi, udtrykt i US Dollars (USD), af en vis sikkerhed, eller visse børsen, handles over en vis periode. Ofte er det rapporteret i løbet af en bankdag at angive, hvorvidt aktier blev handlet let eller tungt i løbet af handelsdagen. Dollaren lydstyrken kan være en indikator for, hvor tillidsfulde investorer er i deres valg.

The New York Stock Exchange, for eksempel, har en gennemsnitlig dollar volumen på 55 milliarder dollars USD i aktier handlet per dag. Dog kan den sande dollar volumen svinge vildt fra den ene dag til den anden, afhængigt af markedsforholdene. En dag kunne dollaren volumen tættere til $ 100 milliarder USD. Den næste dag, kunne det være tættere til 35 milliarder kroner USD.

Der er en række ting, der kan påvirke dollaren volumen. En stor usikkerhed i markedet kan betyde mange investorer foretrækker at holde fast i deres aktier, snarere end handel. Dette kunne ske i øl eller bull markeder. Visse internationale helligdage kan bremse den internationale handel på nogle dage. Mens aktiemarkederne er placeret over hele kloden, er de fleste lukkede på dage med nationale helligdage i deres hjem nationer, som de fleste investeringer og mæglerfirmaer. Derfor kan handel være lysere som de internationale virksomheder tage fridag.

En tung dollar volumen ikke nødvendigvis ensbetydende med gode økonomiske helbred. I tider med store økonomiske omvæltninger, kan folk være villige til at sælge deres aktier, selv med tab, for at slippe af med dem, før de mister endnu mere værdi. Derfor bør dollaren volumen kun være én af de ting, så på, når de forsøger at sammenstykke et billede.

Dollaren volumen, bør overvejes sammen med spørgsmålet om, hvordan aktiemarkedet har på denne særlige dag. En tung dollar volumen, kombineret med en betydelig stigning i markedet, er en god indikation af, at investorerne er tilfredse med den måde, tingene går. En let dollar volumen og en væsentlig stigning kan indikere nogle er bekymrede eller forvirrede, eller at én sektor havde en rigtig god dag. Ligeledes, hvis markedet går ned, og omsætningen er lav, kan det være et tegn på håb for nogle som de påpeger, at mange investorer ikke er villige til at indgå i en sælger off.

Hvad er et forsikringsholdingselskab erklæring side?
Hvad laver en Financial Services Company Do?
Hvad er Extended Term Forsikring?
Hvad er Fair Value Accounting?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvad er VIX den Volatilitet Index?
Hvad er et Lien?
Hvad er diskretionære udgifter?
Hvad er Stock Asset Allocation?
Hvad er et erstatningskrav Adjuster?
Hvad er transmissionskapacitet Commerce?

Leave a Reply

trade online