Hvad er en Dollar varighed?

Dollar varigheder betegnes normalt som det produkt, skabt ved vurderingen af ​​forholdet mellem varigheden på et finansielt instrument med prisen eller værdien af ​​instrumentet. Beregning af dollaren varighed hjælper investorer til at forstå udbyttet af en given investering, og dermed afgøre, om sikkerheden er værdig til at fortsætte med at være en del af investeringsporteføljen. Processen med at beregne en krone varighed er især nyttig, når der beskæftiger sig med en fast indkomst investeringer, såsom en obligation.

En dollar varighed bestemmes ved at sammenligne den markedsværdi med produktet af investeringen. Denne tilgang hjælper til at måle ændringen i afkastet i tilfælde af en ændring, som beløber sig til mindst en procent i udbytte. Ved beregning af denne varighed fra tid til anden, kan investor afgøre, om investeringen er tilbage på sporet, og det ønskede afkast, der er opnået, når sikkerhedsforholdene når modenhed er stadig muligt.

En nem måde at forstå dollaren varighed er at tænke på det som en måde at overvåge afkast per $ 100,00 US Dollars (USD) af investeringer. For eksempel, hvis dollaren varigheden er forbundet med en given Obligationsudstedelsen er på 7,50 USD da en ændring på én procent i rente af obligationen ville beløbe sig til $ 7,50 USD. Holde dette i tankerne, kan investor vurdere forholdet mellem afkast og prisen og afgøre, hvis investeringen er fungerende ifølge fremskrivninger. Hvis det ikke er, kan investoren gøre en beslutning om at holde på obligationsudstedelsen eller at sælge den og investere de penge til en anden sikkerhedsindstilling.

Det er vigtigt at bemærke, at en række faktorer kan påvirke ydeevnen af ​​obligationen. Dette betyder igen, at margenen for fejl i forbindelse med beregningen af ​​dollar varighed, også kan svinge, afhængigt af de involverede faktorer. Sådanne faktorer er variansen i den kupon samt den mængde af tid til udløb kan udøve en vis grad af indflydelse. En kombination af disse to faktorer igen kan påvirke konveksitet eller den anden afledede er forbundet med investeringen.

Hvad er en ufortjent Premium?
Hvad er en private udenlandske investeringer?
Hvad er et benchmark-pris?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er en 1099-en formular?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er en administrator salg?
Hvordan undgår jeg Payday Loan-svindel?
Hvad er en forsikringsmægler?
Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?
Hvad er et frø investor?

Leave a Reply

trade online