Hvad er en Donee modtageren?

En donee modtageren er en tredjepart, enkeltperson eller enhed, som i sidste ende får en vis form for gavn af en kontraktlig aftale, selv om denne part var ikke direkte involveret i kontrakten. Denne type aktivitet kan forekomme med erhvervslivets kontrakter, provenuet fra livsforsikring og andre former for politikker, og i en række andre typer af transaktioner. I mange tilfælde kan fordelene for donee modtageren opstå som følge af en af ​​de to parter i kontrakten at gøre køb for at opfylde betingelserne i den kontrakt, eller modtageren i arrangementet passerer noget af værdi videre til tredjepart.

En let måde at forstå begrebet donee støttemodtager er at overveje en situation, hvor den ene part indvilliger i at gave en anden fest med en skæppe af æbler. Siden den første part ikke rent faktisk har de æbler, er det nødvendigt at købe dem fra en tredjepart for at opfylde forpligtelsen. Den første part køber gælder fra den tredje part, bruger derefter købet kan opfylde hans eller hendes engagement i den anden part. I dette scenario er det tredje part, der leverer æblerne faktisk ikke en del af den oprindelige aftale, men fordelene ved afslutningen af ​​transaktionen ved hjælp af betalingen er modtaget fra køberen.

En donee Modtageren kan modtage en slags drage fordel af en kontraktlig aftale eller forpligtelse enten på den forreste ende af transaktionen eller efter dens afslutning. Brug det samme eksempel, er modtageren belønnes fra forpligtelsen, når æblerne er betalt for, men før de rent faktisk bliver leveret til den anden part. På det punkt har donee modtager ingen interesse i, om køberen holder gælder eller følger op på tilsagnet om at gave dem til den anden part. Med begge tilgang. Den tredje part fordelene fra det oprindelige arrangement

Samtidig kan en donee modtageren ikke modtage nogen fordel af en kontraktlig aftale, før transaktionen er fuldført. For eksempel, kan modtageren ikke modtage en lovet belønning eller betaling efter provenuet fra en forsikringspolice er blevet udbetalt til et direkte eller primære modtager, som derefter bruger disse midler til at give en vis form for kompensation til donee. Det vigtigste kendetegn ved fastlæggelsen af ​​donee modtageren er, at partiet ikke er en del af den faktiske transaktion, men ikke omfattet af denne aftale på nogle måde.

Hvad er en Company Buyout?
Hvad er et realkreditlån konstant?
Hvad er Financial Action Task Force om hvidvaskning af penge?
Hvad er skatteudgifter?
Hvad er en 10-årige Treasury Note?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er en Costing System?
Hvad er en Cash koste?
Hvad er en forsikringsmægler?
Hvad er korte Stock Sales?

Leave a Reply

trade online