Hvad er en efterspørgsel depositum?

Anfordringsindskud er midler, der er indsat på bankkonti og ligger tilgængelige for tilbagetrækning med skøn oplæggeren. Tilbagetrækningen af ​​midler fra kontoen kræver ikke kontakte eller foretage nogen form for forudgående aftaler med banken eller kredit-union. Så længe saldoen er tilstrækkelig til at dække beløbet for tilbagetrækning, og tilbagetrækningen sker i overensstemmelse med procedurerne på plads af den finansielle institution, kan midlerne inddrages efter behov.

En af de mest almindelige bankkonti, der fungerer med en efterspørgsel depositum tilgang er checkkonto. Mange banker giver kunderne mulighed for at hæve penge fra indskud umiddelbart efter deponeringen er indsendt til kontoen. Der kan være nogle undtagelser, afhængigt af bank regler, især hvis efterspørgslen depositum består af kontrollen skrevet på udenlandske banker, eller omfatter finansielle instrumenter, der kan være ryddet inden midlerne frigives. Kontante indeståender, checks trukket på andre konti, der er med den samme bank, og banker, som er veletableret i området er normalt til rådighed krediteres konto uden forsinkelse og er tilgængelige for tilbagetrækning til den følgende hverdag.

Der er én type efterspørgsel depositum, som ofte er til rådighed for tilbagetrækning i løbet af få minutter. Det er elektronisk pengeoverførsel. Denne type bank til bank overførsel er prækvalificeret af den afsendende pengeinstitut og er ofte accepteret og indsendt straks af den modtagende bank. Med en elektronisk overførsel af denne art, kan modtageren trække hele beløbet af efterspørgslen depositum inden for få minutter af modtagelsen og udstationering af overdragelsen.

Inddragelse af en efterspørgsel indbetaling fra en bankkonto kan ske på flere måder. En metode er at præsentere en check skrevet på kontoen til banken. Banken vil kontrollere de tilgængelige balance og gå videre til at indløse checken for kunden, hvis der er midler til rådighed.

En anden og mere populært middel til at trække midler fra en efterspørgsel depositum er med brug af et betalingskort. Men denne tilgang som regel har nogle grænser, da mange banker tillader kun et bestemt beløb, der trækkes tilbage i en 24 timer periode ved hjælp af et betalingskort.

En anden mulighed for at trække midler fra et krav om depositum er at overføre midler fra en konto til en anden. For eksempel kræver depositum kan have været gjort i checkkonto. Kunden vælger at overdrage hele eller en del af efterspørgslen indbetaling til en opsparingskonto. Denne type transaktion kan ofte ske via telefon, via internettet adgang til regnskaberne, eller ved at besøge den lokale bank og anmode om, at overførslen skal gennemføres.

Hvad er fordele og ulemper af Zero Base Budgeting?
Hvad er et Udbytte værdiansættelsesmodel?
Hvad er et stop Order?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er Butterfly strategien?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er en eksogen variabel?
Hvad er de forskellige typer af truster?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund software?
Hvordan vælger jeg den bedste Equity Income Fund?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?

Leave a Reply

trade online