Hvad er en efterspørgsel lån?

Efterspørgslen lån er låneaftaler, der giver långiver med evnen til at kræve fuld betaling af restbeløbet på lånet på noget tidspunkt efter lånets henrettet. I modsætning til en rate lån, er efterspørgslen lånet formatet ikke indeholder en bestemt løbetid og kan ikke indeholde en specifik tidsplan for betalinger til pension gælden. Nogle gange refereret til som et opkald lån, er en efterspørgsel lån normalt ansat, når långiver og låntager har en lang stående og positivt forretningsforhold, og at långiver har tillid til, at låntageren vil afbetale lånet inden for en rimelig tid.

Et lån på anfordring, er ofte en fordel til låntager, idet tilbagebetalingen tidsplanen er meget åben. Dette kan især være vigtigt, hvis formålet med lånet var at finansiere en ny venture, der kan tage lidt tid at blive rentabel. Låntager kan foretage symbolsk betaling fra tid til anden som projektet begynder at tage fart, gradvist at øge mængden og hyppigheden af ​​de betalinger, som den genererede omsætning stiger.

For långiveren, kan en lån på anfordring situation også være ganske indbringende. Som med de fleste typer af lån, gør et lån på anfordring struktur omfatter anvendelse af finansieringsudgifter jævne mellemrum. For varigheden af ​​lånet, fortsætter långiver at tjene renter på den udestående saldo.

Fordi en efterspørgsel efter lån kan blive kaldt på skøn långiver, er det også muligt at træffe foranstaltninger, der vil minimere potentielle tab. Skulle långiver fastslå, at låntager er engageret i aktiviteter, der er kort tid kommer til at lide en afmatning på grund af økonomiske eller andre ændringer, kan det være muligt at ringe til lånet og få restbeløbet, før den nedadgående spiral begynder. På samme måde, hvis långiver hører, at låntager er begyndt at misligholde andre finansielle forpligtelser kan långiver vælger at kalde lånet, inden låneren kan søge konkurs beskyttelse fra resterende kreditorer.

Mens et lån, som skal tilbagebetales på anfordring ikke virker for enhver situation, har mange virksomheder etableret stærke samarbejdsrelationer med banker og andre finansielle partnere og gøre brug af et lån på anfordring proces på regelmæssig basis. Generelt, hvis den resterende del af lånet er betalt tilbage inden for en relativ kort periode, långiver er mere end glade for at gå i gang på et andet lån på anfordring aftale med låntager.

Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er de forskellige typer af Ledger Systems?
Hvad er Makro Miljø faktorer?
Hvad er bærer Bond?
Hvad er en Bank Identifier Code?
Hvad er det schweiziske Procedure for opkøb Gold?
Hvad er kapital budgettering?
Hvad er en balance?
Hvad er et modtagerland?
Hvad er Endowment Effect?
Hvad er en fysisk aktiv?

Leave a Reply

trade online