Hvad er en Endowment Fund?

En begavelse fond er en særlig konto, der er etableret for at generere indtægter, der vil blive anvendt til et bestemt formål. Midler af denne type er ofte etableret for at skabe en indtægtskilde til at finansiere forskningsprojekter, tildele stipendier til kvalificerede ansøgere, eller endda til at yde hjælp til personer, der gælder for fonden for økonomisk hjælp. En begavelse fond er designet til at fungere i al evighed, hvilket gør det muligt at yde finansiel støtte på lang sigt.

Et af de karakteristiske kendetegn for en kapitalforsikring fond, er, at hovedstolen er indeholdt i konto ikke er udbetalt en eller anden grund. Dette hovedstol er investeret på en måde, der skaber et stabilt afkast

Det er dette afkast, faktisk anvendes til at levere personlige og institutionelle støtte til enhver enhed, der opfylder de bestemmelser, der regulerer udbetaling processen fastsat for fonden. Da mængden af ​​afkast kan variere over tid, vil det faktiske beløb for udbetalinger foretaget fra fonden afspejler mængden af ​​overskydende midler, der aktuelt er til rådighed.

Et almindeligt eksempel på en kapitalforsikring fond er forbundet med uddannelse. Det er ikke usædvanligt for den enkelte såvel som fonde til at etablere fonde, der hjælper trængende studerende betale for omkostningerne ved deltagelse i kollegiet, tekniske skoler eller andre institutioner, der tilbyder specialiseret uddannelse på et givet område. Fonden kan yde stipendier, eller være sat op til at levere en gang tilskud til personer, der kvalificere sig til hjælp. Generelt kan det tilskud kan genanvendes for hvert kalenderår.

The Endowment Fund modellen er også et fælles middel til at yde finansiel støtte til forskning organisationer. For eksempel kan en organisation, som udfører forskning om at finde en kur for et specifikt sundhedsproblem modtage en gave, der kan bruges til driftsomkostninger, køb af forsyninger, eller nogen af ​​de andre udgifter forbundet med at støtte en forskningsindsats. Så længe organisationen overholder de vilkår og betingelser sat på plads af den begavelse fond, er det muligt at fortsætte med at modtage økonomisk støtte, baseret på afkastet, at fonden er klar fra investeringer af de vigtigste inden for hver regnskabsperiode.

I mange lande rundt om i verden, er det muligt at etablere en begavelse fond til næsten ethvert formål. Religiøse organisationer med medlemskaber i flere nationer til tider skabe begavelse midler, der giver trængende medlemmer til at deltage fjerne sammenkomster, såsom konventioner og konferencer fra tid til anden. I USA, er mange statslige niveau offentlige tv-net, delvis finansieret af regelmæssige tilskud fra begavelse fonde oprettet ved virksomheder og enkeltpersoner. Begavet professorater på en række universiteter er finansieret mindste delvist ved bidrag fra en eller flere fonde ved hjælp af begavelse midler.

Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvad er en acceleration paragraf?
Hvad er social Regnskab?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?
Hvad er arbejdsløshedsforsikringen?
Hvad er virtuelle kreditkort terminaler?
Hvad er prisen Impact?
Hvad er en Amortiseret Loan?
Hvad er sammenhængen mellem inflation og arbejdsløshed?
Hvad er et automatisk udbetaling?

Leave a Reply

trade online