Hvad er en Equity Holder?

En egenkapital indehaveren ejer en eller flere aktier i et selskab, som giver denne person til aktier af indtægter samt tab af virksomheden. Udtryk som aktionær eller aktionær kan bruges som godt. Aktionærer har interesse i virksomhedens formue og har ret til årsrapporter og oplysninger fra administratorer. Folk i spidsen for et selskab får til opgave at beskytte interesserne for de mennesker, der ejer aktier, og kan ikke gå i gang med aktiviteter, der kan true overskud eller destabilisere virksomheden.

Virksomheder kan udstede egenkapital i form af aktiecertifikater, hvilke medlemmer af offentligheden samt andre investorer kan købe. Hvert certifikat har en iboende værdi, samt muligheden for udbytte, når selskabet tjener penge. Værdien af ​​aktier kan stige, når virksomhederne gør godt, og andre investorer er interesserede i at købe aktier. De kan falde, når virksomhedens resultater dråber og dens bestand er en mindre tiltalende køb. Således er egenkapitalen indehaveren aktier direkte i formuer af selskabet på lang sigt.

Det er almindeligt for virksomheder at bevare i det mindste nogle af deres egenkapital for at undgå fjendtlige overtagelser. I nogle tilfælde, kun har selskabet en egenkapital indehaveren, som ses med nogle familieejede selskaber. Salget af egenkapital kan også begrænses af samme grund. Folk, der holder private aktier, for eksempel, kan ikke sælge dem på det åbne marked, og typisk aksjer egenkapitalen med andre medlemmer af en familie eller kooperativ. Stock splits kan også bruges til at øge antallet af aktier til rådighed, samtidig med at reducere værdien af ​​hver aktie.

Virksomheder udsteder årlige egenkapital indehaver rapporter. Disse giver oplysninger om finansielle aktiviteter og indtjening, sammen med drøftelser af konkrete spørgsmål, der kan være af interesse for aktionærer. Hvert firma er også ansvarlig for at vedligeholde nøjagtige optegnelser af egenkapitalen indehaveren ejerskab. Når folk sælge eller overdrage aktier, de rapporterer transaktionen til virksomheden, så den kan opdatere sit regnskab. Holde disse oplysninger nøjagtig er især kritisk for udbyttebetaling, som vil blive dirigeret til den registrerede ejer af rekord.

Dette adskiller sig fra en debtholder, der har en finansiel interesse i en virksomhed i form af en gældsforpligtelse som en obligation. Hvis selskabet går konkurs eller oplevelser økonomiske problemer, det har visse forpligtelser til at folk, der har gæld. De er typisk klassificeret efter type gæld til afgøre, hvem der er forrest i køen til tilbagebetaling. Gæld kan være en form for investering, men de kommer også med risici, hvis gælden ikke er tilbagebetalt.

Hvad er en Beredskab fond?
Hvad er stærk valuta?
Hvad er fordelene ved at investere i kunst?
Hvad er et Jumbo-cd?
Hvad er Wall Street?
Hvad er Trading bind?
Hvad er en Money Order?
Hvad er de forskellige typer af reverse pant-svindel?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af Gave indkomst?
Hvad er de forskellige typer af mindstelønnen politik?
Hvad er et afledt marked?

Leave a Reply

trade online