Hvad er en Equity Index Fund?

Et aktieindeks fond er en type investeringsforening, der sporer udførelsen af ​​en bestemt aktieindeks. Nogle af de indekser almindeligt fulgte bl.a. Standard & Poors 500-indeks, FTSE 100-indekset, Hang Seng Index og Dow Jones Industrial Average. Typisk, aktieindeks fonde investerer i aktier. Lagrene betragtes som egenkapital, fordi de repræsenterer en investors ejerandel i en virksomhed.

Et aktieindeks fond er en hybrid fond. Det er en kombination af en kapitalfond og et indeks fond. Et aktieindeks fond betragtes som en form for aktiefond fordi det er en investeringsforening, der investerer primært i aktier. Også kaldet lager fonde, kapitalfonde er nogle af de mest udbredte typer af gensidige fonde findes i den finansielle sektor. Mens de ofte betragtes som mere risikofyldte end andre typer af gensidige fonde, kapitalfonde kan give investorerne mulighed for at realisere et højt afkast på deres oprindelige investeringer.

Aktieindeks fonde er blot en slags kapitalfond. Equity fonde kan administreres enten aktivt eller passivt. Aktivt forvaltede fonde generelt søge at overgå indeks ved at vælge specifikke investeringsbeholdninger. De er typisk styret af en fondsforvalter, der vælger, hvor de enkelte bestande fonden vil investere i. fondsforvalter også normalt bestemmer, hvornår og hvis en fond beholdning vil blive handlet.

Når en aktiefond er passivt forvaltet, er det normalt en aktieindeks fond. Fondsadministratoren ikke spiller en aktiv rolle i forvaltningen af ​​et aktieindeks fond. I stedet fonden generelt køber bestande baseret på det specifikke marked indekset, at fonden følgende. Aktieindeks fonde typisk medføre færre administrationsgebyrer og mindre handel udgifter end aktivt forvaltede fonde. Hertil kommer, generelt aktieindeks fonde indse færre kortsigtede kapitalgevinster end aktivt forvaltede fonde.

Aktieindeks fonde er også betragtes som en form for indeks fond. Generelt er indeksfonde kollektive spekulationer ordninger, der investerer i virksomheder, der har andele i aktie-eller obligationsmarkedet indekser. Et aktieindeks fond følger med udførelsen af ​​en bestemt aktieindeks, mens en obligation indeks fond spor udførelsen af ​​en bestemt obligationsindeks.

Der kan være en række potentielle fordele at investere i et aktieindeks fond. Aktieindeks fonde er ofte billigere at investere i end andre typer af gensidige fonde, fordi de har automatiseret portefølje beslutninger og et lavere antal transaktioner. Aktieindeks midler kan også give potentielle investorer med evne til at reducere investeringsrisici gennem porteføljespredning. Før du investerer i et bestemt aktieindeks fond, bør potentielle investorer evaluere fondens investering mål, risici og omkostninger.

Hvad Er FTSE Small Cap?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er en udgift Allowance?
Hvad er struktureret gæld?
Hvad er en monopolist?
Hvad er Bank Credit Risk?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er direktører og officerer ansvarsforsikring?
Hvad er partnerskab Regnskab?
Hvad er et aktieselskab?

Leave a Reply

trade online