Hvad er en erhvervsejendom?

Kommerciel ejendomsret er fast ejendom, der er designet til brug i bestemte typer af virksomheder situationer,. I modsætning til industriel ejendomsret, hvilket vil omfatte fabrikker, omfatter kommerciel ejendomsret sådan virksomhed egenskaber som kontorer, indkøbscentre, hoteller og tankstationer. Det vigtigste indikator for en kommerciel ejendomsret er, at det er involveret i moneymaking indsats af en virksomhed, men ikke deltage i den faktiske produktion af varer.

Fast ejendom zoneinddeling love kan variere en smule, når det kommer til kommerciel ejendom fra om kompetence til en anden. Men disse fast ejendom love en tendens til at trække en klar linje mellem boliger, industri og kommerciel ejendomsret. Dette kan til tider være forvirrende for nogle mennesker, som nogle typer af boligareal betegnes som kommerciel ejendomsret. For eksempel ville et plejehjem ikke betragtes som kommerciel ejendomsret i de fleste tilfælde, selv hvis hjem blev lejet ud som en del af en virksomhed venture. Samtidig ville en lejlighed bygning med flere enheder af beboelsesrum anses for en egentlig kommerciel ejendomsret.

Forskningsfaciliteter er også ofte for at være kommerciel ejendomsret. Dette vil omfatte laboratorier og hospitaler med lab funktioner til huse i strukturen. På samme måde, ville faciliteter, der leverer grundlæggende ydelser til kunder også opfylder de generelle definition af kommerciel ejendomsret, såsom læger kontorer.

Som det gælder for alle udlagt ejendom, kommerciel ejendomsret er omfattet af en specifik beskatning struktur i den lokale jurisdiktion. I mange tilfælde kan byer tilbyde incitamenter, der hjælper med til at tiltrække virksomheder til at etablere en kommerciel ejendom inden for bygrænsen, i bytte for en pause på ejendomsskatter for en bestemt periode. Denne type incitament er ofte udvidet, når virksomheden forventes at indebære væsentlige fordele for samfundet.

I nogle jurisdiktioner er sondringen mellem kommerciel ejendomsret og industriel ejendomsret noget svær at identificere. Dette er især tilfældet, hvis ejendommen omfatter både produktion og detailstyring plads i strukturen. I nogle områder skal virksomheder, der ønsker at huse mere end én funktion i samme bygning få en undtagelse fra den lokale jurisdiktion, så produktion og detailhandel funktioner til at sameksistere.

Hvad er finansiel gearing?
Hvad er Global Financial Risk?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading værktøjer?
Hvad er et måltid Godtgørelse?
Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?
Hvad er økonomiske institutioner?
Hvad er en fradragsberettiget?
Hvad er en konkurrencemæssig fordel?
Hvad er en remortgage?

Leave a Reply

trade online