Hvad er en Estate Sale?

En ejendom salg er et middel til at sælge varer, der ikke vilje til eller bestrides af overlevende fra en afdød person. I nogle tilfælde boet salget kan også bruges som et middel til at betale afdødes gæld. Generelt auktionsholdere, eksperter i antikviteter eller blot en professionel organisation, der tager en fortjeneste fra salget løber boet salg. Stadig for mange, er bortskaffelse af varerne af en persons ejendom simpelthen for besværlige at tage på, især når folk er i sorg. Når ingen i familien vil have varerne, og derefter sælge dem der giver mest mening, især hvis du er nødt til at tømme et hus for at sælge den.

Forskellen mellem en ejendom salg og en garage eller værft salg er, at normalt, er boet salg drives af fagfolk, og også, de varer, du køber formentlig tilhørte nogen, der er nu afdøde. Dette kan give folk nogle betænkeligheder, især når de køber tøj eller senge. Det er godt at huske, at godset salget har tendens til at drage den familie, der har mistet nogen, og har tendens til at være den nemmeste måde for dem at varetage en forælder eller et familiemedlem gæld eller kræve en arv.

I mangel af en vilje eller familiemedlemmers ret til at arve de elementer, er konkursboet salget næsten altid en måde at betale for gæld, især hvis den person, der er afholdt talrige gæld ved slutningen af ​​hans eller hendes liv. Ofte, kan begravelse omkostninger, hospitalsindlæggelse eller langvarig pleje blive meget dyre ting, dårligt ydes af en person på en begrænset indkomst. Det er derfor nyttigt at kreditorerne, hospitaler, begravelse hjem og lignende, når sådanne tab kan kompenseres for.

Derudover nogle mennesker angive ved testamente, at deres varer skal sælges i en ejendom salg til gavn for nogle velgørende organisation. Du kan spørge den person, der driver den ejendom salg, hvis dette er tilfældet. Det kan hjælpe nogle, der føler sarte købe de elementer af en afdød person til at vide, at deres køb kunne gavne en værdig velgørenhed.

En ejendom forslidt kan vare en dag eller to, eller kan være bestemt for efterfølgende to weekender. Du kan også finde dem der opstår i løbet af ugen, og hvis du er på udkig efter gode tilbud, kan en ikke-weekend ejendom salg være den bedste måde at finde dem. Disse naturligt have en tendens til at trække færre mennesker, og priserne kan blive lavere. Den person, der kører godset salg kan også kontakte eller have kontakt med antikke butikker, sending butikker eller en række andre butikker, der kan få første DIBS på visse store emner.

Du kan finde en masse sort på de fleste ejendom salg. De kan indeholde tøj, apparater, husgeråd, linned, sølvtøj og porcelæn, men også lejlighedsvis biler eller både. Du vil normalt få de bedste tilbud på varer i de sidste dage af en ejendom salg, fordi på det tidspunkt, målet er at sælge alt. Hvis du finder noget du kan lide selvom du måske ikke ønsker at vente, hvis du føler post kan hurtigt blive solgt til en anden. Du normalt kan forhandle på en ejendom salg, da selv en lidt lavere pris stadig vil normalt overskud til familien og salg leder eller virksomhed.

Hvad er en Reserve Fund?
Hvad er en Swap Curve?
Hvad er et budget?
Hvad er en luft Conditioner Tax Credit?
Hvad er en købsordre?
Hvad er de bedste tips til Private Equity Investering?
Hvad er en engangspræmie Annuity?
Gør Old Stock Certifikater har Value?
Hvordan beregner jeg Leveomkostninger udgifter?
Hvad er et revisionsudvalg?
Hvad Er Stakeholder Theory?

Leave a Reply

trade online