Hvad er en euro’en Market?

En euro’en Market er et pengemarked, der giver bankydelser til en bred vifte af kunder ved brug af udenlandske valutaer uden for den indenlandske marked. Konceptet har ikke noget at gøre med Den Europæiske Union eller de banker, der er forbundet med de medlemslande, selv om oprindelsen af ​​begrebet stærkt stammer fra regionen. I stedet euro’en marked udgør enhver deponering af udenlandsk valuta til en national bank. For eksempel, hvis japanske yen er deponeret i en bank i USA anses det for at være i funktion i regi af euro’en marked.

Euro’en marked har sine rødder i World War II æra. Mens krigen stod på, de politiske udfordringer som følge af overtagelsen af ​​kontinentet fra aksemagterne betød, at der var et begrænset marked for handel i udenlandsk valuta. Uden venlige regering operationer inden for det europæiske marked, blev de traditionelle økonomier nationer fordrevne, sammen med valutaer. For at bekæmpe dette, især skyldes, at mange amerikanske virksomheder var knyttet til trivsel business bag fjendens linjer, banker over hele verden begyndte at deponere store summer af udenlandsk valuta, hvilket skaber et nyt pengemarked.

En af de faktorer, der gør euro’en Marked unik i forhold til mange andre pengemarkedet konti er, at det er stort set ureguleret af statslige enheder. Eftersom bankerne beskæftiger sig med en bred vifte af valutaer og udstedt af udenlandske enheder, er det vanskeligt for indenlandske regeringerne til at gribe ind, navnlig i De Forenede Stater. Men med etableringen af ​​de fleksible valutakurs-system i 1973, var Federal Reserve System får beføjelser til at stabilisere udlån valutaer i tilfælde af en krisesituation. Men et problem, der opstår, er, at disse kriser ikke defineres af de regler, hvilket betyder, at intervention skal etableres på grundlag af hvert enkelt tilfælde og Federal Reserve skal arbejde direkte med centralbanker rundt om i verden for at løse problemet. Dette øger volatiliteten i euro’en marked.

På trods af sit navn, er euro’en Marked primært påvirket af værdien af ​​den amerikanske dollar. Næsten to tredjedele af alle aktiver rundt om i verden er repræsenteret ved amerikanske valuta. Udfordringen med udenlandske banker kredser om det faktum, at reglerne håndhæves af Federal Reserve er virkelig kun håndhæves i USA Beskatningen niveau og kursen på amerikanske dollar varierer afhængigt af nationen. For eksempel er en amerikansk dollar i Vietnam mere værd, end det er i Canada, yderligere at påvirke markedet.

Hvad er en lærer Credit Union?
Hvad er en Trust kvittering?
Hvad er aktivklasse midler?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvad er de forskellige områder af Asset Management?
Hvad er årsagen inflation?
Hvad er en placering agent?
Hvad er en primær modtageren?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er Short-Term Notes?
Hvor ofte kan jeg få en gratis kredit rapport?

Leave a Reply

trade online